Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Rantaselle playoffien ensimmäinen täysosuma – Colorado varmisti voitolla paikan toiselle kierrokselle

Mikko Rantanen iski maalin St.Lousia vastaan
AOP

Colorado Avalanche voitti St.Louis Bluesin selvästi 5-2 lukemin. Colorado vei koko ottelusarjan suoraan neljässä ottelussa (4-0), ja joukkue varmisti näin paikan pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin ajassa 24:25, kun St.Louisin taiturimainen venäläishyökkääjä Vladimir Tarasenko vei joukkueensa 1-0 johtoon. Johtoasema ei ehtinyt vanheta kuin viitisen minuuttia, ja Colorado tuli tasoihin Brandon Saadin ylivoimamaalilla.

Colorado meni ensimmäistä kertaa johtoon ajassa 14:53, kun Gabriel Landeskog (1+1) iski joukkueen 2-1 johtoasemaan. Maaliin syöttöpisteen keräsi Mikko Rantanen (1+1), joka on tehnyt tämän kauden 4:ssä pudotuspelissä hurjat 1+6=7 tehopistettä. Koko NHL-uransa aikana Rantanen on pelannut 37 pudotuspeliottelua, tehden niissä 46 tehopistettä (14+32).

Kolmannessa erässä maalihanat avasi Colorado, kun Rantanen pommitti pudotuspelien ensimmäisen täysosumansa. Maaliin syöttäjänä Nathan MacKinnon (1+1) sekä Landeskog, eli joukkueen ykkösnyrkki oli tapansa mukaan tulessa.

Hetkeä myöhemmin Tarasenkon illan toinen osuma toi St.Lousin maalin päähän, tilanteen ollessa 3-2 Coloradolle. Lopullisen sinetin iski MacKinnon vajaa minuutti ennen päätössummerin soimista, ja maali oli joukkueen kapteenille tämän kauden 6:s pudotuspeleissä. Lopulliset 5-2 lukemat viimeisteli Valeri Nichushkin, vain 6 sekuntia ennen ottelun päättymistä.

Colorado Avalanche eteni pudotuspelien toiselle kierrokselle helposti suoraan neljässä ottelussa. Seuraavaksi vastaan asettuu Vegas Golden Knights tai Minnesota Wild.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL