Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Barkovin viiden ottelun pisteputki sai jatkoa – Florida Panthers joutui kuitenkin katujyrän alle Tampa Bayta vastaan

Barkovin edustama Florida kärsi selvän tappion Tampa Bayta vastaan
AOP

Tampa Bay Lightning voitti Florida Panthersin selvästi 6-2 lukemin. Otteluparissa on pelattu nyt neljä ottelua, ja voitot on Tampa Baylle 3-1. Jatkopaikka on katkolla seuraavassa kohtaamisessa, koska seuraavalle kierrokselle pääsee neljällä voitolla.

Tampa Bayn joukkue laittoi Floridalle jauhot suuhun jo ensimmäisen 7 minuutin aikana – ensin osui Anthony Cirelli, ja hetkeä myöhemmin Yanni Gourde. Florida pääsi kuitenkin kaventamaan tilanteen 2-1:een, Jonathan Huberdeaun ylivoimamaalilla vain minuutti edellisestä osumasta.

Ensimmäisen erän loppupuolella Ondrej Palat iski Tampalle ottelun voittomaalin, ja siirsi joukkueensa 3-1 johtoasemaan.

Toisessa erässä Tampa Bayn Alex Killorn (2+2) iski kaksi maalia putkeen, jotka viimeistään mursivat Floridan selkärangan. Vajaa pari minuuttia ennen toista erätaukoa Carter Verhaeghe iski Floridalle vielä 2-5 kavennusmaalin – maaliin keräsi syöttöpisteen joukkueen kapteeni, Aleksander Barkov. Barkov on tehnyt tämän kauden 4:ssä pudotuspeliottelussa yhteensä pisteet 1+4=5.

Kolmannen erän ainoa maali, ja samalla ottelun viimeinen täysosuma nähtiin ajassa 44:47 – leikkauksesta toipunut Nikita Kucherov (1+3) viimeisteli Tampalle suvereenin 6-2 voiton. Kucherov on pelannut ottelusarjassa maagisesti, tehtaillen 4:ssä ottelussa kivenkovat 3+6=9 tehopistettä.

Sinivalkoisten lasien läpi katsottaessa näyttää uhkaavasti siltä, että Barkovin edustama Florida aloittaa kesäloman ennen aikojaan. Mestaruutta puolustava Tampa Bay on voiton päässä jatkopaikasta, ja ottelusarja on katkolla jo ylihuomenna.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL