Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

KHL

KHL tyhjentää muita liigoja rahalla – kuinka paljon seurat saavat siirtokorvauksia?

KHL Seurat ostavat pelaajia Euroopan muista sarjoista
AOP

Ruplaliiga KHL on 13:n kautensa aikana tullut tunnetuksi etenkin siitä, että se tyhjentää pienempiä liigoja tähtipelaajista paksujen rahatukkojen voimalla. Pelaajille maksetaan KHL:ssä enemmän palkkaa, mutta toisinaan myös seurat saavat siirroista rahallisia korvauksia.

Virta kohti itää on ollut voimakas myös kotimaisen Liigan suunnasta. Esimerkiksi tällä kaudella upeasti pelannut Robin Press vaihtaa ensi kaudeksi maisemaa Raumalta Tserepovitsiin. Samaan seuraan matkaa myös JYP:n laitahyökkääjä Robert Rooban. Pressin sopimus Lukkoon oli katkolla muutenkin ja Roobanilla oli sopimuksessaan KHL-pykälä. Tämä tarkoittaa sitä, etteivät liigaseurat hyödy siirroista lainkaan.

Ilman KHL-pykälää omistajaseurat voivat neuvotella siirtokorvauksesta. Näin tehtiin esimerkiksi Sakari Mannisen tapauksessa, kun hän siirtyi Jokereista Salavat Ufaan. Jokerien vastaanottamaa rahamäärää ei kuitenkaan julkaistu. Ylipäätään siirtokorvauksista on hyvin vähän julkista tietoa saatavilla.

CSKA Moscow tiedotti ostaneensa maalivahti Ivan Fedotovin Traktor Tsheljabinskistä. Fedotov on Philadelphia Flyersin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2015. Maalivahti on pelannut kaksi täyttä kautta KHL:ssä 92,7%:n torjuntaprosentilla. KHL:n tapahtumia seuraavan KHL DIARIES:n mukaan 24-vuotiaasta Fedotovista maksettu siirtokorvaus olisi suuruudeltaan 60 miljoonaa ruplaa, eli noin 650 000 euroa.

Pelaajan statukseen nähden korvaus tuntuu valtavalta, mutta kun siirtosummat ovat pääosin salaisia, on vertailu mahdotonta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta KHL