Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

Imatran Ketterästä uusi Mestiksen mestari – Finaalisarjan viimeisessä ottelussa herkuteltiin parilla hattutempulla!

Imatran Ketterästä uusi Mestiksen mestari - Finaalisarjan viimeisessä ottelussa herkuteltiin parilla hattutempulla!
AOP

Imatran Ketterä on Mestiksen uusi mestari, kun se voitti Kokkolan Hermeksen viidennessä finaaliottelussa 8-3 murskalukemin. Ottelusarja päättyi lopulta tasaisesti 3-2 tulokseen.

Finaalisarja oli kokonaisuudessaan upeaa katsottavaa, sillä ratkaisua saatiin jännittää viimeiseen otteluun saakka. Ottelusarjassa nähtiin huikeat 46 maalia, joista 11 nähtiin ratkaisevassa viidennessä kohtaamisessa.

Ottelu alkoi hurjalla pommituksella, kun Ketterä teki kolme maalia ensimmäisen kolmen minuutin aikana – maalintekijöinä Henry Karjalainen ajassa 0:46, Roope Mäkitalo (2:32) sekä Jere-Matias Alanen (3:08).

Hermes kampesi ensimmäisessä erässä vielä maalin päähän, kun 3-1 kavennuksen iski Jesper Ahlgren, ja 3-2 maalista vastasi Oskari Uomala.

Toinen ja kolmas erä oli kuitenkin Ketterän puhdasta hallintaa, ja loppulukemat 8-3 puhuvat selkeää kieltä pelin kulusta. Toisessa erässä Ketterän maaleista vastasi jälleen Mäkitalo kahteen otteeseen, kuten myös Karjalainen.

Kolmannessa erässä Hermeksen Tony Tuupanen kaunisteli hieman loppulukemia, tehden 7-3 kavennuksen ajassa 47:51. Lopulliset lukemat iskettiin taululle vajaa 10 minuuttia ennen päätössummeria, Mikko Haaparannan 8-3 osumalla.

Karjalainen ja Mäkitalo viimeistelivät hattutemput

Henry Karjalainen iski ottelussa hattutempun (3+0), kuten myös seurakaveri Roope Mäkitalo (3+0). Myös Jere-Matias Alanen (1+2), Niko Ahoniemi (0+3) sekä Roope Reini (0+3) pääsivät juhlimaan mestaruutta kolmen tehopisteen ottelun jälkeen.

Pudotuspelien paras pistemies löytyy kuitenkin hopeaa napanneen Hermeksen joukkueesta, kun Zdenek Sedlak tehtaili 12 ottelussa huimat 18 tehopistettä (10+8).

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis