Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Avangard Omskin suomalaispuolustajat vauhdissa Gagarin Cupin finaalisarjassa

Avangard Omskin suomalaispuolustajat vauhdissa Gagarin-cupin finaalisarjassa
AOP

25-vuotias Oliwer Kaski on edennyt joukkueensa Avangard Omskin kanssa KHL:n pudotuspelien finaaleihin. Vastassa on TsSKA Moskova. Viimeisen kahden kauden mestari TsSKA Moskova on hakemassa kolmatta mestaruutta putkeen. Avangard Omsk sen sijaan on hakemassa revanssia kaudelta 2018-19, jolloin nämä joukkueet olivat finaalissa TsSKA:n viedessä mestaruuden.

Kaski siirtyi KHL:ään täksi kaudeksi Pohjois-Amerikasta, jossa hän edusti AHL:ssä Grand Rapids Griffinsiä sekä Charlotte Checkersiä. NHL:n puolelle Kaski ei puolestaan päässyt antamaan näyttöjänsä. KHL:ssä pelejä on kertynyt 58, joissa tehot ovat mallia 13+21=34. Pudotuspeleissä tähän mennessä on kertynyt 20 peliä, joissa tehoja kertynyt 2+5=8. Kaski edusti Liigassa läpimurtokaudellaan Lahden Pelicansia, jossa runkosarjassa kertyi hurjat 19+32=51 tehot. Näillä tehoilla irtosi pistepörssistä 6. paikka ja sopimus NHL:ään.

Avangard Omskissa on Kasken lisäksi suomalaispuolustaja Ville Pokka, joka ei ole pisteillä hurjastellut, mutta on kuitenkin ollut tärkeässä roolissa Avangardin puolustuksessa. Pokka on pelaajaurallaan pelannut paljon Pohjois-Amerikassa, pelejä kertyen AHL:ssä 289 kappaletta.

Finaalin otteluvoitot ovat tällä hetkellä tasan 1-1. Seuraava peli pelataan 22.4. torstaina kello 19:30 Suomen aikaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL