Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt on ikäviä uutisia! – NHL:n suomalaistähti sivussa tärkeästä ottelusta

Dallas Starsin Roope Hintz on ollut iskussa alkukaudesta.
AOP

NHL:ssä käynnistyy perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa todella hurja ottelusarja. NHL:ssä pyörähtää läntisen konferenssin finaalisarja käyntiin kahden kovakuntoisen joukkueen eli Dallas Starsin ja Edmonton Oilersin välillä. Starsin puolelta ennen ottelusarjan ensimmäistä kamppailua tuli todella ikäviä uutisia.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars aloittaa NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjan Edmonton Oilersia vastaan. Stars joutuu ikävistä lähtökohdista ottelusarjan ensimmäiseen kamppailuun Kris Knoblauchin valmentamaa Oilersia vastaan, sillä joukkue joutuu pelaamaan ilman supertähteään.

Stars ei saa ottelusarjan ensimmäiseen kamppailuun mukaan loukkaantunutta suomalaishyökkääjä Roope Hintziä. Hintz loukkaantui toisen kierroksen ottelusarjan neljännessä ottelussa Colorado Avalanchea vastaan. Kevään 11 pudotuspeliotteluun 27-vuotias nokialaislähtöinen hyökkääjä on iskenyt kaksi maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä. Hintz on urallaan 74 pudotuspeliotteluun takonut 21 maalia ja yhteensä 55 tehopistettä.

Hintz varattiin NHL:n Starsin toimesta kesän 2015 varaustilaisuudessa toisella kierroksella. Samaisessa varaustilaisuudessa Oilers nappasi nykyisen kapteeninsa ja ykkössentteri Connor McDavidin ensimmäisenä.

Ykköskentässä Jason Robertson saa vierelleen jälleen Wyatt Johnstonin ja Logan Stankovenin. Joe Pavelski pelaa Mason Marchmentin ja Matt Duchenen kanssa samassa kentässä. Jamie Benn ja Tyler Seguin pelaavat kolmoskentässä yhdessä venäläistähti Evgenii Dadonovin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL