Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Oma koira puri – Dallas Stars läntisen konferenssin finaaleihin!

Dallas Starsin Matt Duchene upotti Colorado Avalanchen
AOP

NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjan ensimmäinen joukkue on selvillä. Dallas Stars kaatoi kuudennessa ottelussa Colorado Avalanchen ja selvitti tiensä toista kautta putkeen läntisen konferenssin finaaleihin. Stars odottaa vastustajaa Vancouver Canucksin ja Edmonton Oilersin välisen ottelusarjan voittajasta.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars on selvittänyt tiensä läntisen konferenssin finaaleihin NHL:ssä. Stars kaatoi Jared Bednarin valmentaman Colorado Avalanchen kuudennessa ottelussa toisessa jatkoerässä syntyneellä maalilla 2-1 -lukemin. Tämä tarkoittaa sitä, että Stars jatkaa konferenssin finaaleihin 4-2 -voitoin.

Starsin sankariksi ottelussa nousi entinen Avalanchen tähtihyökkääjä, kun kokenut kanadalaissentteri Matt Duchene laukoi kiekon ohi loistavasti torjuneen Alexandar Georgievin pelikellon näyttäessä aikaa 91.42. Maali oli entiselle ykköskierroksen varaukselle kevään toinen. Georgiev torjui ottelussa 36 kertaa. Starsin maalilla Jake Oettinger torjui voiton eteen yhteensä 29 kertaa.

Varsinaisella peliajalla maalit nähtiin toisessa ja kolmannessa erässä. Toisessa erässä Mikko Rantanen laukoi Avalanchen ainoalla ylivoimalla kotijoukkueen johtoon. Kolmannen erän alussa ketjujaan kolmanteen erään muuttanut Stars nousi tasoihin Jamie Bennin upealla osumalla.

Ensimmäisessä jatkoerässä Stars onnistui jo kertaalleen maalinteossa, mutta Mason Marchmentin iskemä hylättiin maalivahdin häirintänä todella kyseenalaisen tilanteen jälkeen.

Stars kohtaa läntisen konferenssin finaaleissa joko Vancouver Canucksin tai Edmonton Oilersin. Canucks johtaa ottelusarjaa viiden kamppailun jälkeen voitoin 3-2. Ottelusarjan kuudes kamppailu on luvassa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL