Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kovaotteinen NHL-tähti päättäväisenä – ”Pitää mennä sinne ja pelata paremmin…”

New York Rangers Jacob Trouba, Carolina Hurricanes Teuvo Teräväinen
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ainakin toinen itäisen konferenssin toisen kierroksen ottelusarjoista venyy kuudenteen otteluun. Siitä piti huolen Carolina Hurricanes, joka ensimmäisen kahdesta tarvittavasta ryöstöstä runkosarjan voittanutta New York Rangersia vastaan. Hurricanes onnistui kääntämään tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatun ottelun nimiinsä Madison Square Gardenissa.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes otti todella vahvan kolmannen erän turvin voiton New York Rangersista. Hurricanes kaatoi Peter Lavioletten valmentaman joukkueen 4-1 -lukemin ja kavensi ottelusarjan voitot 3-2’n. Ottelusarjan kuudes ottelu pelataan torstain vastaisena yönä Suomen aikaa Raleighissa, jossa kaksi aiempaa ottelua ovat olleet maalin pelejä.

Rangers johti ottelua kahden erän jälkeen varsin dominoivalla pelillä 1-0 -lukemin. Joukkueen johtomaalista vastasi alivoimalla onnistunut kapteeni Jacob Trouba. Kolmannessa erässä Rangers ei kuitenkaan pystynyt pitämään johdosta kiinni vaan Hurricanes tuli tasoihin ja karkasi voittoon.

– Tietysti haluat katkaista ottelusarjan mahdollisimman nopeasti, mutta me olemme pelanneet itsemme tilanteeseen, jossa mahdollisuuksia on useita. Olemme pelanneet hyvin Raleighissa. Nyt vaan pitää mennä sinne ja pelata paremmin kuin tässä ottelussa, kertasi Trouba.

Igor Shesterkin torjui ottelussa yhteensä 24 kertaa ja kärsi toisen perättäisen tappion pudotuspeleissä.

– Meillä oli paljon ongelmia pelissämme ja nyt täytyy tehdä tarkka selvitys ongelmista. Tämä joukkue on aina vastannut hienosti siihen, kun pelin taso on hieman tippunut, kertasi päävalmentaja Laviolette tappiota.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL