Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikin päävalmentaja harmitteli – ”Emme saaneet jalkoja liikkeelle…”

Colorado Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar iloisena.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin voittanut Dallas Stars on enää voiton päässä pääsystä toista kautta putkeen läntisen konferenssin finaaleihin pudotuspeleissä. Stars nappasi jo kolmannen voiton putkeen kesän 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchesta ja eteni voiton päähän jatkopaikasta. Stars pääsee yrittämään sarjan katkaisua torstaina kotijäällään.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars on voittanut seitsemän kamppailua edellisestä yhdeksästä ottelustaan NHL:n pudotuspeleissä. Stars kaatoi Jared Bednarin valmentaman Colorado Avalanchen toistamiseen vieraissa, mutta tällä kertaa 5-1 -lukemin. Stars siirtyi samalla ottelusarjassa johtoon voitoin 3-1, joten ottelusarja on katkolla Starsille varhain torstaiaamuna Suomen aikaa.

Stars karkasi ensimmäisen puolikkaan aikana ottelussa 3-0 -johtoon. Toisessa erässä Avalanche pääsi kertaalleen tulostaululle, mutta ei enää 3-1 -tilannetta lähemmäksi. Kolmannessa erässä Stars onnistui kahdesti maalinteossa.

– Me näytimme jäätyneiltä avauserässä. Emme saaneet jalkoja liikkeelle. Ajattelin, että toisessa erässä olemme jo hereillä, mutta olimme edelleen vaikeuksissa. Kyllä jätkät yrittivät, mutta emme onnistuneet oikein missään, kommentoi kotijoukkueen päävalmentaja Bednar.

Alexandar Georgiev torjui erinomaisesti Avalanchen maalilla koppaamalla 29 kiekkoa. Casey Mittelstadt iski joukkueen ainoan osuman 24 kertaa torjuneen Jake Oettingerin ohi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL