Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tähtivalmentaja tietää tulevan haasteen – ”Te tulevat varmasti kovaa…”

Dallas Starsin päävalmentaja Pete DeBoer.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin voittanut Dallas Stars on enää voiton päässä pääsystä toista kautta putkeen läntisen konferenssin finaaleihin pudotuspeleissä. Stars nappasi jo kolmannen voiton putkeen kesän 2022 Stanley Cup -mestari Colorado Avalanchesta ja eteni voiton päähän jatkopaikasta. Stars pääsee yrittämään sarjan katkaisua torstaina kotijäällään.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars on voittanut seitsemän kamppailua edellisestä yhdeksästä ottelustaan NHL:n pudotuspeleissä. Stars kaatoi Jared Bednarin valmentaman Colorado Avalanchen toistamiseen vieraissa, mutta tällä kertaa 5-1 -lukemin. Stars siirtyi samalla ottelusarjassa johtoon voitoin 3-1, joten ottelusarja on katkolla Starsille varhain torstaiaamuna Suomen aikaa.

– Hyvä, että olemme tässä tilanteessa, mutta sarjan katkaiseminen on aina vaikeinta. Me myös tiedämme vastustajan erittäin hyvin, joten sieltä tulee kova haaste. Avalanche ei ole luovuttamassa vaan he tulevat varmasti kovaa viidenteen otteluun, kommentoi päävalmentaja DeBoer voittoa.

Starsin ykköstähti ottelussa oli 2+1 tehot laukonut kanadalaishyökkääjä Wyatt Johnston. Suomalaispuolustaja Miro Heiskanen keräsi ottelussa Johnstonin tavoin kolme tehopistettä. Heiskanen iski maalin ja oli tekemässä esityötä kahteen joukkueensa osumista.

Vierasjoukkue karkasi ensimmäisen puolikaan aikana 3-0 -johtoon eikä päästänyt Avalanchea enää otteluun mukaan.

– Halusimme kontrollin otteluun ja vahvan alun. Mielestäni pelasimme erinomaisen avauserän eikä toisesta erästäkään negatiivista sanottavaa löydy. Pelasimme vahvan ottelun joukkueena ja otimme hyvän voiton, kehui Heiskanen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL