Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmiva takaisku! – suomalainen NHL-tähti loukkaantui ikävästi

Dallas Starsin Roope Hintz ja Colorado Avalanchen Miles Wood.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä läntisen konferenssin runkosarjan osalta voittanut Dallas Stars hakee jo kolmatta voittoa toisen kierroksen ottelusarjassa Colorado Avalanchea vastaan. Ensimmäiset kaksi erää neljännestä ottelusta ovat menneet Starsin merkeissä, mutta joukkue on saanut myös todella merkittävän takaiskun kesken kamppailun.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars on enää yhden erän päässä siirtymisestä 3-1 -sarjajohtoon Colorado Avalanchea vastaan. Stars johtaa Denverissä pelattavaa neljättä kamppailua 40 minuutin jälkeen 3-1 -lukemin. Mikäli Stars voittaa ottelun on joukkueella mahdollisuus katkaista ottelusarja kotiyleisön edessä torstain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Stars karkasi avauserässä 1-0 -johtoon Wyatt Johnstonin iskemällä alivoimamaalilla. Sama mies onnistui toisessa erässä ylivoimalla Jason Robertsonin huimasta syötöstä. Miro Heiskanen vei Starsin jo 3-0 -johtoon viivasta toimitetulla laukauksella.

Avalanche pääsi erän jälkimmäisellä puolella taululle, kun Casey Mittelstadt iski lähietäisyydeltä kavennuksen. Maali oli kesken kauden Buffalo Sabresista Avalancheen siirtyneelle yhdysvaltalaishyökkääjälle kevään toinen.

Heiskanen on otteluun kerännyt 1+1 tehot ja Robertson kaksi syöttöpistettä.

Ottelun ensimmäisessä erässä Stars sai todella ikäviä uutisia, kun joukkueen suomalainen ykkössentteri Roope Hintz joutui jättämään pelin kesken. Hintz blokkasi laukauksen ja sai samalla hetkellä poikittaisesta mailasta. Hintz on Starsin mukaan sivussa ylävartalovamman takia. Hintz pelasi kahdeksan vaihtoa ja yhteensä 6.35 minuuttia ottelussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL