Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikin päävalmentaja tyytyväisenä – ”Olemme parantaneet koko ajan…”

Colorado Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar iloisena.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä on läntisen konferenssin puolella edetty pisteeseen, jossa jatkopaikat alkavat olla puntarissa. Yksi tällainen ottelupari on Colorado Avalanchen ja Winnipeg Jetsin välinen taistelu, jossa Avalanhce on kirinyt johtoon voitettuaan kolme kamppailua putkeen. Kolmas voitto tuli Denverissä pelatusta neljännestä kamppailusta ja sarja on seuraavaksi katkolla Kanadan puolella.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche on ollut todella hurjassa vireessä pudotuspelit. Neljään otteluun joukkue on tykittänyt yhteensä 22 maalia ja johtaa ottelusarjaa Winnipeg Jetsiä vastaan nyt 3-1 -lukemin, kun neljällä voitolla edetään toiselle kierrokselle.

Avalanche nappasi ottelusarjan kolmannen voiton kotiyleisönsä edessä sunnuntai-iltana. Vuoden 2022 Stanley Cup -mestari otti 5-1 -voiton Rick Bownessin valmentamasta miehistöstä.

– Olen pitänyt kaikista neljästä ottelusta meidän osalta. Me teimme ensimmäisessä ottelussa joitain virheitä, mutta olemme vähentäneet niitä jatkuvasti. Olemme parantaneet koko ajan taisteluilmettä ja se on erinomainen asia, kommentoi Bednar joukkueensa otteita.

Avalanchen ykköstähti oli kolme maalia viimeistellyt venäläishyökkääjä Valeri Nichushkin. Nichushkin nosti koko pudotuspelien maalisaldon kuuteen osumaan neljään otteluun. Muut maalit menivät Artturi Lehkosen ja Cale Makarin nimiin. Lehkonen on onnistunut jokaisessa ottelussa maalinteossa. Mikko Rantanen syötti ottelussa maalin ja Nathan MacKinnon kaksi. Alexandar Georgiev torjui 26 kertaa voiton eteen.

– Hän on todella iso palanen meidän joukkuetta. Me kaikki tiedämme kuinka erinomainen pelaaja hän on. Isokokoista pelaajaa on todella vaikea pysäyttää, kehui Lehkonen joukkuekaveri Nichushkinia.

Hattutemppu oli venäläishyökkääjälle uran ensimmäinen NHL:ssä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL