Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähdillä hurjaa sanaharkkaa! – ”Älä valita…”

Toronto Maple Leafsin Mitch Marner on jo 17 ottelun pisteputkessa.
AOP

NHL:n pudotuspeleihin suurin odotusten kera lähtenyt Toronto Maple Leafs kärsi todella karun tappion kotiyleisönsä edessä. Maple Leafs hävisi Boston Bruinsille toisen ottelun putkeen ja on nyt pakkovoiton edessä ottelusarjan lopuissa kamppailuissa. Neljännen ottelun kolmannessa erässä nähtiin mediaa kiinnostanut tilanne vaihtopenkillä.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs kärsi jo kolmannen tappion Boston Bruinsia vastaan NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Bruins oli vahvempi 3-1 -lukemin ja johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 3-1, kun jatkoon edetään neljällä voitolla.

Ottelussa Bruins karkasi ensimmäisen 40 minuutin aikana kolmen maalin johtoon. Kolmannessa erässä Maple Leafsin kanadalaistähti Mitch Marner naulasi kavennusmaalin kevään ensimmäisellä osumallaan, mutta lähemmäksi kotijoukkue ei ottelussa päässyt.

Kesken kolmannen erän nähtiin televisiossa tilanne, jossa Maple Leafsin vaihtopenkillä ruotsalaishyökkääjä William Nylander huusi Marnerille. Nylanderin huulilta voi selvästi lukea, että ruotsalainen kehotti Marneria keskittymään pelaamiseen.

– Me emme huuda toisillemme siksi, että vihaisimme toisiamme. Me haluamme vain auttaa toisiamme mukaan peliin ja samalle sivulle siitä mitä kentällä yritetään tehdä, kertasi maalin laukonut Marner.

Maple Leafs on hävinnyt NHL:n pudotuspeleissä nyt kuusi kotiottelua putkeen maalierolla 11-21.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL