Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jesperi Kotkaniemi kävi lähellä! – New Yorkissa 80 minuuttia ei riittänyt ratkaisuun

New York Islandersin Brock Nelson ja Evgeni Kuznetsov Carolina Hurricanes.
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa nähtiin lauantaina ensimmäinen ottelu, jossa jatkopaikka toiselle pudotuspelikierrokselle oli katkolla. New York Islanders isännöi Carolina Hurricanesia todella isossa ottelussa. Hurricanes oli voittanut ennen lauantain kamppailua kaikki ottelusarjan kolme ensimmäistä taistelua.

NHL:ssä on ensimmäinen paikka pudotuspelien toiselle kierrokselle jaossa, kun Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes hakee ratkaisua ottelusarjassa New York Islandersia vastaan. Neljäs ottelu Hurricanesin ja Patrick Royn valmentaman miehistön välillä on edennyt toiseen jatkoerään. Varsinainen peliaika päättyi 2-2 -tasalukemiin.

Ottelun ensimmäisessä jatkoerässä paras maalintekopaikka siunaantui suomalaistähti Jesperi Kotkaniemelle, joka kilautti lähietäisyydeltä pelivälineen ylärimaan, mutta ei lähemmäksi.

Hurricanesin ylivoima tehokasta

Ottelun avauserässä vieraat karkasivat johtoon ylivoimalla. Varsinaisen peliajan puolivälissä Islanders tuli tasoihin ja onnistui kolmannen erän toisella minuutilla iskemään ylivoimalla 2-1 -johtomaalin. Hurricanes nousi kolmannessa erässä tasoihin ottelun neljännellä ylivoimalla.

Varsinaisella peliajalla Hurricanesin maaleista vastasivat Seth Jarvis ja Stefan Noesen. Jake Guentzel syötti Jarvisin ylivoimamaalin avauserässä ja Teuvo Teräväinen keräsi syöttöpisteen Noesenin maaliin kolmannessa erässä, joka syntyi myös ylivoimalla.

Islandersin maalit ottelun varsinaisella peliajalla menivät Mathew Barzalin ja Jean-Gabriel Pageaun nimiin. Kummallekin maali oli ensimmäinen pudotuspeleissä.

80 peliminuuttiin Semyon Varlamov on torjunut kotijoukkueen maalilla 41 kertaa ja tanskalaisveteraani Frederik Andersen 33 kertaa vieraiden maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL