Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Nähdäänkö tämä NHL-tähti Leijonissa? – ”Olisi hurja vahvistus!”

Mikael Granlund Leijonien paidassa.
AOP

Jääkiekon MM-kisat pelataan tänä vuonna Tshekin pääkaupungissa Prahassa ja pienemmässä kaupungissa Ostravassa. Suomen jääkiekkomaajoukkue jäi viime vuonna pelatuissa MM-kisoissa Tampereella puolivälierään voitettuaan kolme MM-mitalia putkeen ja MM-kultaa kotikisoissa 2022. Tänä keväänä Suomen jääkiekkomaajoukkue mielii takaisin mitalikantaan MM-kisoissa.

Jukka Jalonen valmentaa tänä keväänä tältä erää viimeistä kertaa Suomen jääkiekkomaajoukkuetta. Jalosen toimiessa Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentajana on Leijonat voittaneet kolme MM-kultaa ja yhden olympiakullan. Se on kovin saldo, mitä kukaan päävalmentaja on Suomen jääkiekkohistoriassa kyennyt saavuttamaan.

Tämän kevään MM-kisoihin Suomi kokoaa varmasti suurimman osan joukkueesta Euroopassa pelaavista huippupelaajista, mutta NHL:stä on varmasti tulossa joitain apuja maajoukkueelle. Yksi tällainen apu löytyy San Jose Sharksin riveistä, kun Mikael Granlundin uskotaan lähtevän MM-kisoihin jälleen mukaan. Granlund on voittanut urallaan kaksi MM-kultaa ja kumpaakin hyökkääjä on ollut isona osana ratkomassa.

Granlund siirtyi viime kesänä Pittsburgh Penguinsista San Jose Sharksin riveihin jättimäisessä pelaajakaupassa. Kokeneella hyökkääjällä on vielä yksi vuosi nykyistä sopimustaan jäljellä, joten sopimustekniset seikat eivät ole estämässä hyökkääjän kisamatkaa. Tulosten valossa Granlund on pelannut uransa lähes parasta jääkiekkoa tällä kaudella Sharksissa, sillä entinen Minnesota Wildin ykköskierroksen varaus on iskenyt heikossa Sharksissa 64 otteluun 54 tehopistettä. Suomalainen on joukkueensa tehokkain pistemies.

Parhaalla NHL-kaudellaan 32 vuotta täyttävä pelintekijä on iskenyt 69 pistettä Wildin riveissä. Koko NHL-uralla 814 otteluun hyökkääjä on laukonut 538 tehopistettä.

Leijonia Granlund on jääkiekon MM-kisoissa edustanut kuusi kertaa ja olympialaisissa kertaalleen vuonna 2014.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat