Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Venäläistähti tylynä NHL:ssä! – maalimäärä saavutti uuden kymmenluvun

Minnesota Wild Kirill Kaprizov
AOP

NHL:ssä nähtiin pudotuspelitaistelun kannalta todella merkityksetön kamppailu, kun Minnesota Wild vieraili Chicago Blackhawksin kotikaukalossa. Wild onnistui ottamaan NHL:n heittopussilta pisteen todella normaalin esityksen jälkeen. Wildilla matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on yhdeksän pistettä, kun joukkueella on runkosarjaa vielä viisi ottelua jäljellä.

John Hynesin valmentama Minnesota Wild onnistui palaamaan NHL:ssä voittojen tielle myöhään sunnuntai-iltana Suomen aikaa. Wild kaatoi NHL:ssä heittopussiksi kahden viimeisen kauden aikana joutuneen Chicago Blackhawksin. Wild kaatoi United Centerissä Luke Richardsonin valmentaman miehistön tylysti 4-0 -lukemin.

Ottelussa avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä vierasjoukkue aloitti maalinteon ja viimeisteli yhteensä kolme maalia. Päätöserässä Wild onnistui kertaalleen maalinteossa.

Wildin ykköstähti ottelussa oli venäläistähti Kirill Kaprizov. Tällä kaudella loukkaantumisista kärsinyt venäläistähti iski ottelussa kaksi maalia ja yhteensä kolme tehopistettä. Kaprizov nosti koko kauden maalisaldon 41 osumaan. Tehopisteitä kasassa on yhteensä 89 kappaletta. Hyökkääjällä on vielä mahdollisuus rikkoa toisella kaudella putkeen sadan pisteen raja runkosarjassa.

Kaksi muuta maalia ottelussa menivät Wildin keskushyökkääjien Frederick Gaudreaun ja Marco Rossin nimiin. Tulokaskauttaan pelaava itävaltalaishyökkääjä Rossi iski kauden 21. maalinsa. Ruotsalaismaalivahti Jesper Wallstedt torjui Wildin maalilla uran ensimmäisen voittonsa ja samalla nollapelin NHL:ssä. Ykköskierroksella varatulle maalivahdille kertyi yhteensä 24 torjuntaa uransa toisessa NHL-ottelussa.

Wild pelaa vielä viisi ottelua runkosarjassa ja joukkueen on voitettava kaikki ottelut sekä toivottava, että Vegas Golden Knights häviää omansa. Wild kohtaa alkavalla viikolla ensin Colorado Avalanchen vieraissa ja perään Golden Knightsin vieraissa. Tätä seuraa ottelut vieraskaukalossa San Jose Sharksia ja Los Angeles Kingsiä vastaan. Runkosarja päättyy kotiotteluun Seattle Krakenia vastaan.

Golden Knightsilla on vielä kuusi ottelua runkosarjaa jäljellä ja näistä kaksi viimeistä on Blackhawksia sekä Anaheim Ducksia vastaan, joista joukkue ottaa viimeistään kaksi tarvittavaa pistettä pudottaakseen Wildin ulos pudotuspeleistä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL