Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan supertähdestä jatkoeräsankari! – ”Uskomatonta…”

Helsingin IFK:n ykkössentteri Jori Lehterä.
AOP

Liigan puolivälierissä saatetaan nähdä asia, joka on vain kerran aikaisemmin nähty Liigan pudotuspelihistoriassa. Helsingin IFK on noussut Lahden Pelicansia vastaan kolmen ottelun takaa tasoihin ja siirsi ratkaisun seitsemänteen otteluun Lahteen tiistaiksi. Liigassa on vain yksi joukkue noussut 3-0 -tappioasemasta sarjavoittoon ja se oli Espoon Blues vuonna 2012 Kuopion KalPaa vastaan.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK on noussut todella syvästä kuopasta ylös Liigan puolivälierissä. HIFK on vienyt kolme ottelua putkeen Tommi Niemelän valmentamaa Lahden Pelicansia vastaan ja tasoittanut otteluvoitot sarjassa 3-3’n. HIFK oli lauantaina pelatussa kuudennessa ottelussa 8200 katsojan edessä vahvempi 2-1 -lukemin jatkoerässä tulleella voittomaalilla.

HIFK:n sankariksi nousi viime vuonna Tampereen Tapparan paidassa Suomen mestaruutta ykkössentterinä juhlinut Jori Lehterä. Lehterä laukoi kevään ensimmäisen maalinsa jatkoerän yhdeksännellä minuutilla. Lehterän maali syntyi ylivoimalla Luke Martinin ja Julius Nättisen esityöstä.

Jatkoerässä HIFK sai erinomaisen mahdollisuuden ratkaisuun rangaistuslaukauksesta, mutta Niklas Kokko eliminoi Iiro Pakarisen yrityksen.

Varsinaisella peliajalla Pelicans karkasi 1-0 -johtoon avauserässä Leevi Tukiaisen maalilla johtoon vajaan kahden minuutin pelin jälkeen. Juha Jääskä kuitenkin tasoitti ottelun ennen avauserän loppua kevään neljännellä osumalla.

Ottelusarjassa HIFK:n pelastukseksi noussut maalivahti Niko Hovinen torjui jälleen erinomaisesti. Hoviselle kertyi ottelussa 22 torjuntaa. Kolmeen edelliseen otteluun Hovinen on päästänyt kaksi maalia, kun HIFK on tehnyt seitsemän osumaa joista vain viisi on syntynyt varsinaisella peliajalla.

Ottelusarjan ratkaiseva seitsemäs ottelu pelataan Lahdessa tiistaina. Voittaja kohtaa välierissä Oulun Kärpät.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga