Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jarmo Kekäläisen varaama superlupaus huippuvedossa! – Michiganin yliopisto jälleen finaaliturnaukseen

Aleksanteri Kaskimäki, Gavin Brindley
AOP

Yhdysvaltain yliopistourheilussa jääkiekossa on selvitetty maan neljä parasta yliopistojoukkuetta tällä kaudella. Neljän joukkueen finaaliturnaukseen ovat selvittäneet tiensä kaksi Bostonin yliopistoa, Denverin perinteinen yliopistojoukkue ja Michiganin yliopistojoukkue. Michigan Wolverines selvitti viimeisenä joukkueena tiensä Minnesotassa pelattavaan finaaliturnaukseen.

Michagan Wolverines on selvittänyt tiensä NCAA-jääkiekon Frozen Four -turnaukseen. Wolverines kaatoi puolivälieräottelussa Michigan State Spartansin 5-2 -lukemin ja matkaa Minnesotassa 1,5 viikon päästä pelattavaan lopputurnaukseen. Wolverines selvitti historiassaan 28. kertaa tiensä neljän parhaan joukkoon. Edellisen kerran Wolverines on juhlinut NCAA:n mestaruutta vuonna 1998.

39-vuotiaan yhdysvaltalaisvalmentaja Bob Rassayn valmentama Michigan Wolverines nousi Spartansia vastaan 1-0 -tappioasemasta 2-1 -johtoon. Kolmannen erän puolivälissä Spartans tasoitti ottelun, mutta tämän jälkeen kolme perättäistä maalia meni Wolverinesin nimiin.

Lukuisista NHL:n varatuista pelaajista täynnä olevan Wolverinesin 1-1 -tasoitusmaalista vastasi New Jersey Devilsin varaama puolustaja Ethan Edwards. 2-1 -maali meni kolmannen erän alussa puolustaja Marshall Warrenin nimiin.

Wolverinesin voittomaali meni hienon yksilösuorituksen päätteeksi Tampa Bay Lightningin varaaman Dylan Duken nimiin. Vuonna 2003 syntynyt keskushyökkääjä ajoi laidasta vauhdilla maalille ja ohitti Detroit Red Wingsin varaaman Trey Augustinen vastustamattomasti.

Kahdesta Wolverinesin 4-2 -maalista vastasi Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jacketsiin varaama Gavin Brindley. Brindley iski 4-2 -osuman Chicago Blackhawksin varaamaan Frank Nazarin uskomattomasta syötöstä ohi voimattoman Augustinen. Brindley keräsi syöttöpisteen Duken iskemään 5-2 -maaliin ylivoimalla reilut kaksi minuuttia ennen loppua.

Blue Jacketsin kesän 2023 kakkoskierroksen varaus oli iskenyt ennen tätä ottelua NCAA:ssa 38 kamppailuun 24 maalia ja yhteensä 51 tehopistettä. Brindley oli Cutter Gauthierin jälkeen Yhdysvaltain toiseksi tehokkain pistemies alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Ruotsissa tammikuussa.

Wolverines kohtaa välierässä Bostonin yliopiston. Boston College Eagles nimeä kantavaa joukkuetta valmentaa Greg Brown. Joukkueesta löytyy Gauthierin lisäksi San Jose Sharksin varaama keskushyökkääjä Will Smith ja New York Rangersin varaama Gabe Perreault. Smith on iskenyt tällä kaudella pudotuspelit mukaan lukien 23 maalia ja yhteensä 69 tehopistettä NCAA-kaukaloissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut