Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mikko Rantanen maagiseen rajapyykkiin! – Coloradolta uskomaton nousu

Mikko Rantanen onnistui Seattlea vastaan maalinteossa.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin pudotuspeleihin alkavat paikat varmistua. Sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa paikan pudotuspeleissä varmisti Colorado Avalanche kaatamalla Keskisen divisioonan kamppailussa Nashville Predatorsin. Avalanche oli pitkään Predatorsin kanssa ongelmissa, mutta onnistui kääntämään ottelun nimiinsä.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche palasi voittojen tielle NHL:ssä kahden tappion jälkeen. Avalanche kaatoi sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa Nashville Predatorsin kotiyleisönsä edessä. Avalanche oli Andrew Brunetten valmentamaa miehistöä parempi tylyin 7-4 -lukemin.

Ottelun avauserässä Predators laukoi kolme maalia ja siirtyi jo toisen erän alussa 4-2 -johtoon. Tämän jälkeen käynnistyi kesän 2022 Stanley Cup -mestarin show joka tarkoitti viittä perättäistä maalia ja lopulta murskavoittoa.

Ottelussa Avalanchen suomalaispelaajat olivat vahvasti esillä, sillä Mikko Rantanen syötti kolme maalia ja Artturi Lehkonen onnistui maalinteossa. Justus Annunen vaihdettiin 4-2 -tilanteessa maalille ja vastikään jatkosopimuksen saanut suomalainen torjui kaikki 22 laukausta.

Rantanen nousi jälleen sadan pisteen tekijäksi NHL:n runkosarjassa. Rantasella on nyt koossa 39 maalia ja yhteensä sata tehopistettä. Yhden kauden piste-ennätys on 105 ja se tapahtui viime kaudella.

Avalanchen ykkössentteri Nathan MacKinnon iski ottelussa tehot 2+2 ja nosti koko kauden pistesaldonsa 127’n. MacKinnon taistelee NHL:n pistepörssin voitosta yhdessä Tampa Bay Lightningin Nikita Kucherovin ja Edmonton Oilersin Connor McDavidin kanssa.

Predatorsin tehomies oli 1+1 iskenyt ruotsalaishyökkääjä Gustav Nyquist. Kevin Lankinen torjui vieraiden maalilla 35 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL