Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liiga-kauden isoin ottelu! – KalPa matkalla mitalipeleihin?

KalPan Tuomas Kiiskinen nousi joukkueensa sankariksi Tapparaa vastaan.
AOP

Liigassa pelataan perjantaina vain yksi ottelu pudotuspelejä, joka on sitäkin isompi. Tampereen Nokia Areenassa runkosarjassa toiseksi sijoittunut Tampereen Ilves hakee pakkovoittoa Kuopion KalPaa vastaan. Ottelusarjan neljästä ensimmäisestä ottelusta kolme on mennyt KalPan eli selvän altavastaajan nimiin, joten nyt Ilves on suurena suosikkina todella ison testin edessä.

Antti Pennasen valmennusura Tampereen Ilveksen päävalmentajana saattaa päättyä perjantaina. Suurena suosikkina pudotuspeleihin lähtenyt Ilves on ajautunut tilanteeseen, jossa sen tulee voittaa kolme ottelua putkeen Petri Karjalaisen valmentamaa Kuopion KalPaa vastaan. KalPa johtaa neljän ottelun jälkeen ottelusarjaa voitoin 3-1, kun neljällä voitolla edetään välieriin.

Ilves on onnistunut ottamaan ainoan voittonsa ottelusarjassa kotiyleisön edestä. Tupsukorvat kaatoi Eemeli Suomen maalilla KalPan maanantaina pelatussa ottelussa jatkoajalla 3-2 -lukemin. Suomi onnistui laukomaan keskiviikon ottelussa Ilveksen Kuopiossa 2-1 -johtoon toisessa erässä, mutta tamperelaiset eivät pystyneet säilyttämään johtoa.

Ottelusarjan neljännessä ottelussa isoksi puheenaiheeksi nousi KalPan tekemä voittomaali, kun tilannetta edelsi niukka paitsio, mutta Liigassa NHL:n tapaan ei mahdollisia paitsioita voida haastaa.

Perjantain otteluun Ilveksen ykköskenttään Jani Nymanin paikalle nousee Joona Ikonen. Nyman pelaa kolmoskentässä Eetu Päkkilän ja Matias Mäntykiven kanssa. Maalilla aloittaa Jakub Malekin sijaan Jonas Gunnarsson, joka on pelannut ottelusarjassa vain ensimmäisen ottelun.

Ilvekselle tärkeintä on saada KalPan ykköskenttä kuriin, jota johtaa Oliver Kapanen laidoillaan Juuso Mäenpää ja Matyas Kantner. Kapanen on tehnyt kuuteen pudotuspeliotteluun neljä maalia ja yhteensä yhdeksän pistettä. Runkosarjassa syntyi 14 maalia ja yhteensä 34 tehopistettä, joten tehokkuus on noussut merkittävästi.

Edellisessä ottelussa neloskentän Andreas Okany laukoi kaksi maalia. Jaakko Lantan johtama neloskenttä on ollut läpi ottelusarjan vahva osa KalPan identiteettiä. Oikeassa laidassa pelaa Sami Tavernier. Kuopiolaisten maalilla jatkaa Stefanos Lekkas, joka on torjunut viisi voittoa kuudesta pudotuspeliottelusta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga