Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vihattu NHL-hyökkääjä palkittiin – ”Hurjaa…”

Washington Capitalsin Alexander Ovechkin nousi 800 maaliin NHL-urallaan.
AOP

NHL:ssä pelataan tällä hetkellä todella tärkeitä viikkoja, sillä viimeiset pudotuspelipaikat on jaossa. Kummassakin konferenssissa on vain muutama paikka enää auki. Menneellä viikolla nähtiin upeita otteluita ja viikon tähdet on tuttuja nimiä sarjan supertähtien joukosta.

NHL:ssä menneen peliviikon ykköstähdeksi on valittu Washington Capitalsin kapteeni Alexander Ovechkin. Kakkostähdeksi valittiin maalipörssin voiton tällä kaudella kuittaava Toronto Maple Leafsin Auston Matthews. Kolmostähti meni Edmonton Oilersin kanadalaiskapteeni Connor McDavidin nimiin.

Ovechkin on viime viikkoina löytänyt kovan maalivireen, kun Capitals taistelee paikasta pudotuspeleihin NHL:n itäisessä konferenssissa. Ovechkin naulasi menneellä viikolla neljään otteluun seitsemän maalia ja yhteensä kahdeksan tehopistettä. Ovechkin on tehnyt 18 maalia edelliseen 24 otteluun tammikuun lopulta alkaen.

Matthews tulee tällä kaudella rikkomaan 60 maalin rajan toista kertaa urallaan. Maple Leafsin tähtisentterillä meni heikommin pari viikkoa, mutta viime viikolla hyökkääjä tykitti yhteensä kymmenen tehopistettä neljään otteluun. Matthews naulasi kaksi maalia Capitalsin verkkoon ja yhden osuman Oilersia vastaan pelatussa ottelussa. Capitalsia vastaan hyökkääjä syötti myös kolme maalia, kun Maple Leafs juhli 7-3 -vierasvoittoa.

Oilersin tähtihyökkääjä McDavid nosti koko kauden pistesaldon menneellä viikolla hurjaan 117 pisteeseen. McDavidilla on kasassa 26 maalia ja 91 syöttöpistettä. Kanadalainen tulee rikkomaan sadan syöttöpisteen rajapyykin ilman loukkaantumisia runkosarjan viimeisessä 13 ottelussa. Menneellä peliviikolla McDavid teki maalin ja antoi kymmenen maaliin johtanutta syöttöä.

McDavidista tulee ensimmäinen pelaaja yli 30 vuoteen joka syöttää yli sata maalia. Tässä onnistui viimeksi Los Angeles Kingsia kaudella 1990-91 edustanut Wayne Gretzky, joka saalisti 122 syöttöpistettä 78 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL