Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton nousu! – NHL:n mestarisuosikin tähtihyökkääjä jatkoi käsittämätöntä pisteputkea

Nathan MacKinnon Tampereen Nokia Areenalla.
AOP

NHL:ssä pelattiin sunnuntai-iltana Suomen aikaa todella isoista pisteistä, kun NHL:n läntisen konferenssin voittoa havitteleva Colorado Avalanche isännöi Pittsburgh Penguinsia. Penguins kärkkyy vielä mahdollisuuksia hypätä itäisen konferenssin puolella pudotuspelijunaan mukaan, kun taas Avalanche tavoittelee kotietua koko pudotuspelien ajaksi.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche nousi hienoon kotivoittoon Pittsburgh Penguinsista. Avalanche oli Mike Sullivanin valmentamaa miehistöä parempi jatkoajalle venyneessä ottelussa 5-4 -lukemin.

Otteluun saatiin vahva alku vieraiden toimesta, sillä Penguins karkasi ensimmäisen 20 minuutin aikana jo 2-0 -johtoon. Toisessa erässä meno jatkui täysin samana, sillä ajassa 35.40 Penguins siirtyi jo neljän maalin johtoon.

Tämän jälkeen Avalanche aloitti lumivyörynsä ja nousi toisen erän lopulla jo kahden maalin päähän. Kolmannen erän alussa kotijoukkue tuli maalin päähän ja vain reilut neljä minuuttia ennen loppua tasoihin. Lopulta ottelu ratkesi jatkoajan ensimmäisellä minuutilla Avalanchen nimiin hienon yksilösuorituksen päätteeksi.

Kotijoukkueen tähtisentteri Nathan MacKinnon iski ottelussa 1+2 tehot ja vastasi joukkueensa tasoitusmaalista kolmannessa erässä. MacKinnon on iskenyt joukkueensa jokaisessa kotiottelussa tällä kaudella pisteitä. Avalanche on pelannut sunnuntain jälkeen 34 kotiottelua.

Jonathan Drouin iski 3-4 -kavennuksen ja voittomaalin jatkoajalla. Devon Toews syötti ottelussa Avalanchen kolmannen erän maalit. Toisessa erässä siirtojen takarajalla hankitut Sean Walker ja Yakov Trenin naulasivat Avalanchen osumat.

Penguinsilta kapteeni Sidney Crosby iski tehot 1+2. Muista maaleista vastasivat puolustaja Pierre-Olivier Joseph, suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi ja luottohyökkääjä Bryan Rust.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL