Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Alexander Ovechkin ilmiliekeissä! – Washington matkalla NHL:n pudotuspeleihin

Alexander Ovechkin naulasi jälleen maaleja NHL:ssä.
AOP

NHL:n kestomenestyjiin lukeutuva Washington Capitals palasi voittojen tielle sunnuntai-iltana Suomen aikaa pelatussa kamppailussa. Capitals murskasi kotiyleisönsä edessä vaisusti viime peleissä esiintyneen NHL:n läntisen konferenssin huippujoukkueen. Capitalsin venäläiskapteeni Alexander Ovechkin oli ottelussa hurjassa vireessä.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals otti todella maukkaan kotivoiton sunnuntaina NHL:ssä. Capitals kaatoi NHL:n läntisen konferenssin voitosta taistelevan Winnipeg Jetsin selvin lukemin. Capitals oli Rick Bownessin valmentamaa miehistöä parempi 3-0 -lukemin.

Ottelussa kaksi ensimmäistä erää olivat maalittomia, mutta kolmannessa erässä verkko alkoi heilua. Kaikista kolmannen erän maaleista vastasi luonnollisesti kotijoukkue.

Capitalsin ykköstähti ottelussa oli kapteeni Alexander Ovechkin, joka laukoi kaksi maalia. Ovechkin kiskaisi joukkueensa 2-0 -johtoon ajassa 43.36 ja viimeisteli voiton, kun ottelua oli kahdeksan minuuttia jäljellä. Venäläiskapteeni nosti koko kauden maalimääränsä jo 26 osumaan. Capitalsin voittomaalista vastasi John Carlson, joka naulasi ylivoimalla erän toisella minuutilla 1-0 -osuman.

Kotijoukkueelta T.J. Oshie syötti kaksi maalia ja maalivahti Charlie Lindgren palasi päiväjärjestykseen. Yhdysvaltalainen torjui 27 kertaa nollapelin eteen. Connor Hellebuyck koppasi 16 kiekkoa Jetsin maalilla.

Capitals on sunnuntaisen voiton jälkeen NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonassa neljäntenä. Joukkueella on 70 otteluun 79 pistettä ja eroa kolmantena olevaan Philadelphia Flyersiin vain kaksi pistettä. Flyersilla on yksi ottelu enemmän pelanneena.

Capitalsin ero divisioonassa viidentenä olevaan New York Islandersiin on neljä pistettä. Joukkueilla on saman verran otteluja pelattuna, mutta Islanders kohtaa jättimäisessä sunnuntai-illan ottelussa New Jersey Devilsin, joka on kolme pistettä Islandersin takana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL