Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uran ensimmäinen hattutemppu! – NHL:n heittopussi nappasi säkenöivän voiton

Chicago Blackhawksin voimahyökkääjä Colin Blackwell iski hattutempun.
AOP

NHL:ssä nähtiin maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa melkoinen otatus, kun kaksi NHL:n läntisen konferenssin heittopussia kohtasivat toisensa. United Centerissä Chicagossa sarjan ylivoimaisesti heikoin joukkue Chicago Blackhawks isännöi vielä tammikuun alussa pudotuspelipaikoista taistelutta Arizona Coyotesia. Joukkueet tarjosivat sunnuntain ratoksi varsin miellyttävän ottelun.

Luke Richardsonin valmentama Chicago Blackhawks järjesti kotiyleisölle United Centerissä melkoisen ilotulituksen. Blackhawks teki kauden isoimman maalimäärän yhteen otteluun murskaamalla Andre Tourignyn valmentaman Arizona Coyotesin 7-4 -lukemin.

Voitto oli Blackhawksille jo toinen kolmeen edelliseen kamppailuun. Tätä edelsi seitsemän ottelun tappioputki. Tappioputkea edelsi myös kahdeksan ottelun tappioputki, joka katkesi kotivoittoon Ottawa Senatorsista.

Blackhawksin ykköstähti ottelussa oli voimahyökkääjä Colin Blackwell, joka iski uransa ensimmäisen hattutempun NHL:ssä. Blackwell iski ottelun toisessa erässä joukkueensa 2-2 -tasoitusmaalin ja kolmannen erän alussa Blackhawksin jo 5-3 -johtoon. Hattutempun hyökkääjä naulasi tyhjiin reilut kaksi minuuttia ennen päätössummeria.

Blackhawksin seuratuin pelaaja eli huippulupaus Connor Bedard iski ottelussa kaksi maalia ja syötti yhden. Kanadalainen nosti koko kauden maalisaldon 19 osumaan. Yhdysvaltalaispuolustaja Seth Jones keräsi huimat neljä syöttöpistettä ottelussa. Peliaikaa ottelun kolmostähdeksi valitulle puolustajalle kertyi reilut 23 minuuttia.

Arvid Söderblom torjui Blackhawksin maalilla uransa kuudennen voiton NHL:ssä. Torjuntoja ruotsalainen tarvitsi yhteensä 32 kappaletta.

Coyotesilta Clayton Keller iski kaksi maalia ja entinen Blackhawks-hyökkääjä Nick Schmaltz vietti kolmen tehopisteen iltaa 1+2 tehoillaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL