Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

50 tuhannen dollarin sakot! – NHL:n kulttivalmentajalle hurja toimitsijakielto

John Tortorella palaa NHL:n päävalmentajaksi. Tällä kertaa Philadelphia Flyersin riveihin.
AOP

NHL:ssä tiukasti itäisessä konferenssissa pudotuspelipaikoista taisteleva Philadelphia Flyers kärsi viikonloppuna jättimäisen tappion. Flyers vieraili kovan kilpakumppaninsa kotijäällä ja sai kunnon selkäsaunan hävittyään 7-0 -lukemin. Ottelussa joukkueen päävalmentaja heitettiin ulos ottelusta eikä seuraamukset jääneet vain ulosajoon.

NHL:ssä kaikkien suureksi yllätykseksi itäisessä konferenssissa vielä maaliskuun puolivälissä pudotuspelipaikoista taisteleva Philadelphia Flyers sai todella tuntuvan rangaistuksen. Joukkueen päävalmentaja John Tortorella heitettiin edellisessä ottelussa ulos.

Tortorella menetti täysin malttinsa Flyersin vierasottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan avauserän puolivälissä ja tuomarit saivat tästä oman osansa.

NHL tiedotti sunnuntaina, että kokeneelle Stanley Cupin nimenomaan Lightningin kanssa voittaneelle valmentajalle on langetettu kahden ottelun mittainen toimitsijakielto. Lisäksi Tortorella sai sarjalta 50 tuhannen dollarin sakot.

Yhdysvaltalaisvalmentaja on sivussa tämän viikon otteluista San Jose Sharksia ja Toronto Maple Leafsia vastaan. Sharksin Flyers kohtaa keskiviikon vastaisena yönä kotijäällään ja Maple Leafsin perjantain vastaisena yönä samassa kaukalossa.

Flyers on tällä hetkellä NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonassa kolmantena. 65 otteluun joukkue on napannut 33 voittoa ja kerännyt yhteensä 74 pistettä. Takana Flyersin niskaan hengittävät kaksi ottelua vähemmän pelannut New York Islanders kahden pisteen päässä ja kolme ottelua vähemmän pelannut Washington Capitals viiden pisteen päässä.

Helmikuun puolivälin jälkeen Flyers on napannut vain neljä voittoa ja yhteensä yhdeksän pistettä 11 ottelusta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL