Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkueen sankari myönsi faktan – ”Ei ollut bensaa tankissa…”

Winnipeg Jetsin ykköskenttä Mark Scheifelen johdolla.
AOP

NHL:ssä vahvassa vireessä viime aikoina ollut Buffalo Sabres kärsi todella kovan iskun pudotuspelihaaveille maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Sabres isännöi NHL:n läntisen konferenssin kärkipäähän kuuluvaa Winnipeg Jetsiä ja menetti ottelussa kriittisellä tavalla johtoasemansa.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets näytti jälleen kovuutensa NHL:ssä. Jets nousi jo toisessa ottelussa putkeen voittoon vahvan kolmannen erän turvin vieraskaukalossa. Tällä kertaa joukkue oli vahvempi Buffalo Sabresin vieraana. Jets kaatoi Don Granaton valmentaman miehistön 5-2 -lukemin.

Ottelussa kaksi ensimmäistä erää olivat todella tasaisia. Avauserän jälkeen peli oli 1-1 -lukemissa, mutta toisessa erässä vain kotijoukkue onnistui maalinteossa. Jets nousi kolmannen erän puolivälissä tasoihin ja tätä seurasi vielä kolme perättäistä maalia, joka vei mestarisuosikin voittoon.

Jetsin voittomaalista vastasi Morgan Barron, jolle maali oli kauden kymmenes. Voimahyökkääjällä oli pitkä vaihto alla ennen, kun sai keskialueelle kiekon ja kiiruhti maalintekoon.

– Me olimme pitkään jumissa puolustusalueella. Kiekko sattumalta meni Cole Perfettille, joka loi hienosti tilaa ja mahdollisti paikan vastaiskuun. Ihan liikaa minulla ei ollut bensaa tankissa, joten päätin vain vetää ja se sattui menemään maaliin, kommentoi Barron maaliaan.

Jets nousi toisessa ottelussa putkeen kolmannessa erässä voittoon. Lauantaina Jets teki saman Carolina Hurricanesin vieraana noustuaan viidellä päätöserän maalilla 3-0 -tappioasemasta 5-3 -voittoon.

– Meidän joukkueessa on todella paljon taistelutahtoa. Tässä on ollut monenlaisia kolmansia eriä viime aikoina, kertasi päävalmentaja Bowness.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL