Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n yllättäjäjoukkue uinahtelee – ”Liian vähän maaleja…”

Philadelphia Flyersin Owen Tippett iski jälleen maalin.
AOP

NHL:ssä pelattiin todella merkittävä ottelu lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. NHL:n itäisessä konferenssissa pudotuspelipaikoista taisteleva Washington Capitals ja Philadelphia Flyers kohtasivat Yhdysvaltain pääkaupungissa. Ottelussa saatiin melkoiset maalijuhlat aikaiseksi ja kestomenestyjä käänsi lopulta pelin nimiinsä.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals otti pudotuspelihaaveiden kannalta todella merkittävän voiton NHL:ssä. Capitals onnistui kääntämään kotiottelun Philadelphia Flyersia vastaan nimiinsä vaikean alun jälkeen. Capitals kaatoi John Tortorellan valmentaman miehistön lopulta 5-2 -lukemin ja tiukensi asemia NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelussa.

Flyers karkasi ottelun avauserässä 2-0 -johtoon, kun Bobby Brink ja Owen Tippett onnistuivat maalinteossa. Morgan Frost keräsi ottelussa kaksi syöttöpistettä. Tämän jälkeen Capitals aloitti maalinteon toisessa erässä ja meni menojaan.

– Olen yrittänyt yksinkertaistaa omaa peliäni ja päästä kiinni paremmin paikkoihin sekä hyödyntämään ne, kertasi Tippett, jolle maali oli kauden 22.

Päävalmentaja Tortorella harmitteli joukkueensa tehottomuutta, vaikka joukkue päästikin viisi maalia.

– Me emme saaneet tarpeeksi apua hyökkäyksestä. Tiedän, että päästimme viisi maalia, mutta se miten tehotonta hyökkäys oli niin ärsyttää. Jotkut pelaajat olivat ulkona pelistä. Capitals pääsi 2-1 -maalin jälkeen peliin kiinni ja teki kaiken todella vahvasti sen jälkeen. Me emme päässeet enää peliin mukaan, harmitteli Tortorella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL