Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Helsingissä jaossa isot Liiga-pisteet! – ”Kova otatus…”

Lahden Pelicansin kanadalaishyökkääjä Nate Schnarr.
AOP

Liigassa pelataan keskiviikkona viiden ottelun kierros. Kierroksen kovin kamppailu pelataan ehdottomasti Helsingissä, kun Helsingin IFK isännöi Lahden Pelicansia. Ottelussa on kovat panokset, sillä samoilla joukkueilla on jopa suurikin todennäköisyys kohdata toisensa Liigan puolivälierävaiheessa.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK hakee keskiviikkona hyvälle vireelle jatkoa. HIFK isännöi Tommi Niemelän valmentamaa Lahden Pelicansia, joka pelasi viime kaudella Liigan finaaleissa Tampereen Tapparaa vastaan.

HIFK lähtee otteluun hyvässä vireessä, sillä kuudesta edellisestä ottelusta joukkue on voittanut viisi. Ainut tappio on lähes kahden viikon takaa, kun Tappara oli vahvempi Nokia Areenassa 4-3 -lukemin. Viime viikon ainoassa kamppailussa HIFK kaatoi KooKoo kotonaan 2-1 -lukemin.

Sarjassa kolmatta sijaa hallussaan pitävä Pelicans tulee otteluun viiden ottelun pisteputkessa. Pelicans kaatoi viikonloppuna HPK:n vieraissa ja taipui kotonaan Oulun Kärpille jatkoajan jälkeen 3-2 -lukemin. Sitä ennen Niemelän valmentama miehistö otti kolmen pisteen voitot niin Turun Palloseurasta kuin Mikkelin Jukureista.

Pelicansilla on 54 ottelun jälkeen koossa 97 pistettä eikä joukkue voi enää nousta ilman tamperelaisten todellista kyykkäystä kolmatta sijaa korkeammalle. Helsingin IFK:lla on koossa 53 otteluun 90 pistettä. Sarjassa neljäntenä on Olli Jokisen valmentama Jukurit ja viidentenä Ville Mäntymaan valmentama Kärpät. Jukureilla on 55 otteluun 94 pistettä ja Kärpillä sama määrä 54 otteluun.

Tämän illan Helsingin Liiga-ottelussa Pelicansilla on mahdollisuus voitolla varsinaisen peliajan aikana tiukentaa otetta kolmannesta sijasta. HIFK:lla on taas voitollaan mahdollisuus nousta mukaan taisteluun kotiedusta.

Hyvän runkosarjamenestyksen lisäksi joukkueita yhdistää se, että kummassakin ryhmässä on keskiviikon otteluun tullessa kuusi vähintään kymmenen maalin pelaajaa. Julius Nättinen on HIFK:n ykköspyssy 19 maalillaan ja Ruotsin Lars Bryggman taas Pelicansin 19 maalillaan. Kanadalaishyökkääjä Nate Schnarr on iskenyt hurjat 12+31 tehot 45 otteluun, kun Bryggmannilla on samat pisteet 53 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga