Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurjat maalijuhlat! – NHL:n supertähti vietti käsittämätöntä tehoiltaa

Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosby.
AOP

NHL:ssä pelattiin maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa isoista pisteistä. NHL:n itäisessä konferenssissa taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista käy kovana. Metropolien divisioonassa oli isot pisteet jaossa, kun Pittsburgh Penguins isännöi Philadelphia Flyersia. Joukkueet ovat yhteisen historiansa aikana tarjonneet useita unohtumattomia kamppailuja eikä sunnuntai-ilta jättänyt myöskään kylmäksi.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins nappasi NHL-kierroksella jättimäisen voiton. Penguins kaatoi kotiyleisönsä edessä isojen maalijuhlien jälkeen Philadelphia Flyersin tiukan taistelun päätteeksi. Penguins oli John Tortorellan valmentamaa miehistöä vahvempi lopulta 7-6 -lukemin.

Ottelussa avauserä piti sisällään kolme maalia. Toisessa erässä nähtiin viisi maalia, kun päätöserään lähdettiin 4-4 -tasalukemista. Kolmannessa erässä Penguins karkasi lopulta 7-5 -johtoon, mutta loppuhetkien maalilla Flyers tuli vielä maalin päähän, mutta ei lähemmäksi.

Penguinsin ykköstähti ottelussa oli tehot 1+4 iskenyt Sidney Crosby. Kanadalaissentterin lisäksi kolmen tehopisteen ilta Bryan Rust 2+1 tehoillaan.

Flyersilta löytyi kaksi kolmen tehopisteen iltaa viettänyttä pelaajaa, kun Scott Laughton ja Tyson Foerster viimeistelivät 2+1 tehot. Laughton keräsi tehomerkinnäksi lukeman +4.

Tristan Jarry koppasi kotijoukkueen maalilla 15 kiekkoa. Cal Petersen torjui Flyersin maalilla yhteensä 25 kiekkoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL