Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurja alku uudelle uralle! – NHL-tähti osui uudessa joukkueessaan heti

Pittsburgh Penguins Bryan Rust ja Sidney Crosby.
AOP

NHL:ssä nähtiin heti onnistuminen, kun vastikään seuraa vaihtanut ruotsalaishyökkääjä naulasi maalin debyytissään uudessa organisaatiossa.

Pittsburgh Penguinsin riveihin vastikään mielenkiintoisessa pelaajakaupassa siirtynyt ruotsalaishyökkääjä Emil Bemström onnistui heti debyyttiottelussaan. Bemström laukoi ensimmäisessä ottelussaan Penguinsin paidassa maalin Philadelphia Flyersia vastaan. Bemström vei joukkueensa 4-2 -johtoon toisessa erässä terävällä laukauksella ohi Flyersin maalilla pelaavan Cal Pedersenin.

Ottelu on kahden erän jälkeen tilanteessa 4-4. Flyersilta Travis Sanheim on iskenyt kaksi maalia ja Scott Laughton 1+1 tehot. Sidney Crosby on ollut tehokkaalla pelipäällä kotijoukkueelta 1+2 tehoilla. Bryan Rust on iskenyt kahteen erään2 2+1 tehot.

Bemström vaihtoi maisemaa aiemmin tällä viikolla. Ruotsalainen siirtyi Penguinsin riveihin Columbus Blue Jacketsista vaihdossa Alexander Nylanderiin ja ehdolliseen kuudennen kierroksen varaukseen.

Oikealta laukova ruotsalaishyökkääjä varattiin NHL:n kesän 2017 varaustilaisuudessa neljännellä kierroksella. 25 vuotta kesällä täyttävä hyökkääjä on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 204 ottelua ennen tätä iltaa ja iskenyt näissä 31 maalia sekä yhteensä 69 tehopistettä.

Bemström on rikkonut urallaan kahdesti 20 tehopisteen rajan NHL:ssä. Tulokaskaudellaan 2019-20 hyökkääjä teki kymmenen maalia ja yhteensä 20 pistettä. Viime kaudella 55 otteluun syntyi seitsemän maalia ja yhteensä 22 tehopistettä. Tällä kaudella on toistaiseksi syntynyt 32 otteluun viisi maalia ja yhteensä 11 tehopistettä Blue Jacketsin riveissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL