Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mahdollisuus NHL:n pudotuspeleihin elää! – Heittopussilta hieno voitto

Casey Mittelstadtille jatkosopimus
AOP

NHL:ssä itäisen konferenssin pudotuspelipaikat on jaossa vielä useille joukkueille. Yksi suhteellisen varma pudotuspelijoukkue on viime keväänä konferenssifinaaleihin edennyt Carolina Hurricanes. Hurricanes kohtasi maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa Buffalo Sabresin, joka kaipaa kipeästi pisteitä pudotuspelitaisteluun.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres nousi hienoon kotivoittoon NHL:ssä maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla kierroksella. Sabres kaatoi kotikaukalossa NHL:n itäisen konferenssin kärkipään joukkueen eli Carolina Hurricanesin. Sabres oli Rod Brind’Amourin valmentamaa miehistöä vahvempi 3-2 -lukemin rangaistuslaukauskilpailun jälkeen.

Varsinaisella peliajalla Hurricanes johti ottelua avauserän jälkeen ja kolmannessa erässä, mutta kummallakin kertaa isännät nousivat ottelussa tasoihin. Lopulta ottelussa edettiin rangaistuslaukauskilpailuun, jossa kotijoukkueelta löytyi ensimmäinen onnistuja neljännessä parissa.

Sabresin sankariksi nousi vahvaa kautta pelaava Casey Mittelstadt, joka naulasi kiekon ohi vahvan ottelun pelanneen Spencer Martinin. Varsinaisella peliajalla Sabresilta maalinteossa onnistuivat Jeff Skinner, jolle maali oli kauden 19 sekä kanadalaispuolustaja Owen Power, joka palasi kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Powerille maali oli kauden kolmas.

Hurricanesin maaleista vastasivat Tony DeAngelo ja Martin Necas. Necas iski kauden 18. maalillaan Hurricanesin 2-1 -johtoon, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä reilut viisi minuuttia, mutta vierasjoukkueen johto ei kestänyt. Martinille kertyi Hurricanesin maalilla yhteensä 30 torjuntaa. Ukko-Pekka Luukkonen torjui Sabresin maalilla virkaveljen tavoin 30 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL