Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikille iso voitto! – Supertähti loukkaantui jälleen

New York Rangersin Adam Fox naulasi voittomaalin.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kolmen ottelun mittainen kierros. Kierroksella nähtiin kaksi todellista huippukamppailua. NHL:n itäisen konferenssin suurimpiin mestarisuosikkeihin kuuluvat New York Rangers ja Tampa Bay Lightning kohtasivat Madison Square Gardenissa. Ottelusta saatiin tasainen kamppailu, joka kääntyi lopulta kotijoukkueen nimiin.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers nappasi mahtavan kotivoiton nimiinsä NHL:ssä. Rangers kaatoi kotiyleisönsä edessä Tampa Bay Lightningin kovan taistelun jälkeen. Rangers oli Jon Cooperin valmentamaa miehistöä vahvempi 3-1 -lukemin.

Ottelussa maaleja saatiin odottaa aina toiseen erään asti, jolloin kotijoukkue karkasi kahden maalin johtoon. Päätöserässä nähtiin vain kaksi maalia, kun Lightning nousi maalin päähän, mutta Rangers sinetöi voiton tyhjiin reilu minuutti ennen kolmannen erän päätöstä.

Rangersin ykköstähti ottelussa oli Jimmy Vesey, joka naulasi kaksi maalia. Vesey vei kauden 10. osumalla joukkueensa 1-0 -johtoon ja sama herra viimeisteli tyhjiin loppulukemat. Rangersin 2-0 -maalista vastasi Jonny Brodzinski toisessa erässä reilu kaksi minuuttia ennen erätaukoa. Hyökkääjälle maali oli kauden kolmas.

Lightningin ainoasta maalista vastasi kanadalaishyökkääjä Brandon Hagel. Hagelille osuma oli kauden 17. Vieraiden maalilla venäläismaalivahti Andrei Vasilevskiy koppasi yhteensä 21 laukausta, kun hurjassa vireessä tällä kaudella ollut Jonathan Quick nappasi Rangersin maalilla 18 torjuntaa voiton eteen.

Lightning sai ikäviä uutisia ottelussa, sillä tähtipuolustaja Mikhail Sergachev loukkasi taklaustilanteessa jalkaansa ja hänet kannettiin jäältä paarien kanssa pois.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL