Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Liiga-joukkueelta todellinen myrskyvaroitus!

Mikkelin Jukurien Konsta Helenius laukoi kaksi maalia Tapparaa vastaan.
AOP

Liigan yksi suurimmista mestarisuosikeista on tällä hetkellä Mikkelin Jukurit. Jukurit on tehnyt vahvaa nousua nihkeämmän syyskauden jälkeen kohti Liigan kärkitiloja. Keskiviikkona Jukurit antoi todellisen myrskyvaroituksen kaatamalla kotiyleisönsä edessä kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittaneen Tampereen Tapparan.

Olli Jokisen valmentama Mikkelin Jukurit otti todella maukkaan voiton Liigassa. Jukurit kaatoi kotiyleisönsä edessä kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittaneen Tampereen Tapparan. Jukurit oli Rikard Grönborgin valmentamaa miehistöä vahvempi 4-1 -lukemin. Tapparalla katkesi Mikkelissä neljän ottelun mittainen voittoputki.

Jukureilla katkesi viikonloppuna hieno 12 ottelun pisteputki ja yhdeksän ottelun mittainen voittoputki, kun KooKoo oli kotonaan parempi 5-2 -lukemin. Voitolla Jukurit nousi 90 pisteeseen ja on vain kuusi pistettä Liigaa johtavaa Tampereen Ilvestä perässä, jolla on kaksi ottelua enemmän pelattuna. Tapparalla on 47 otteluun 91 pistettä.

Jukurien ykköstähti keskiviikkona oli nuori huippulupaus Konsta Helenius. Helenius iski ottelussa hattutempun iskemällä kahteen erään kotijoukkueen 2-0 -johtoon ja naulaamalla tyhjiin illan kolmannen osuman. Helenius nosti koko kauden maalisaldon 12 osumaan.

Kotijoukkueelta neljännen maalin iski Oliver Jensen ylivoimalla kolmannessa erässä. Tapparan ainoasta maalista vastasi Oiva Keskinen kolmannen erän ensimmäisellä kympillä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL