Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tässä on NHL:n tammikuun tähdet! – ”Ei yllätyksiä…”

Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Nathan MacKinnon.
AOP

NHL:ssä vietettiin tähdistöviikonloppua, joten runkosarja oli pelien osalta tauolla. Samalla päätökseen tuli myös ensimmäinen kuukausi vuotta 2024 ja NHL palkitsi kuukauden tähdet. Tammikuussa kaksi keskushyökkääjää ja kanadalaismaalivahti nousivat ylitse muiden.

NHL:n tammikuun ykköstähti oli Colorado Avalanchen ykkössentteri Nathan MacKinnon. Kakkostähti meni Edmonton Oilersin maalivahti Stuart Skinnerille ja kolmostähti Vancouver Canucksin ruotsalaistähti Elias Petterssonille.

MacKinnon oli vuoden ensimmäisen kuukauden aikana hurjassa lyönnissä iskemällä 12 otteluun 12 maalia ja yhteensä 26 tehopistettä. Kanadalainen viimeisteli myös viisi voittomaalia, kun Avalanche voitti yhdeksän kamppailua. MacKinnon oli myös joulukuun ykköstähti ja toinen pelaaja sitten viime kauden, joka on valittu kahdesti putkeen kuukauden ykköstähdeksi. Viime keväänä helmi- ja maaliskuussa Oilersin Connor McDavid oli ykköstähti NHL:ssä.

Stuart Skinner torjui tammikuussa yhdeksän voittoa yhdeksästä ottelusta. Kanadalainen torjui kiekkoja reilun 95 prosentin varmuudella ja päästi keskimäärin 1,33 maalia ottelua kohden. Joulukuun lopulla käynnistynyt Oilersin voittoputki kesti läpi tammikuun ja on nyt 16 ottelun mittainen.

Pettersson iski kuukauteen 13 maalia ja yhteensä 21 tehopistettä 13 otteluun. Pettersson viimeisteli viisi voittomaalia joista kaksi syntyi jatkoajalla. Canucks on seitsemän pisteen divisioonajohdossa, kun NHL palaa tähdistötauolta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL