Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:stä jättimäinen suomalaisuutinen! – Supertähti palasi kaukaloon tehokkaana

Dallas Starsin Miro Heiskanen pelaa kovaa kautta.
AOP

NHL:ssä pelattiin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa jättimäinen kierros. Kierroksella nähtiin yhteensä yhdeksän ottelua ja näistä yksi pelattiin Teksasin sydämessä, kun Dallasissa Dallas Stars ja Anaheim Ducks kohtasivat toisensa. Ottelussa nähtiin suomalaisittain iloisia hetkiä.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars venytti pisteputkensa NHL:ssä neljän ottelun mittaiseksi. Stars kaatoi kotiyleisönsä edessä jatkoajalle venyneessä ottelussa Anaheim Ducksin. Stars oli ottelussa Greg Croninin valmentamaa joukkuetta vahvempi 4-3 -lukemin.

Ottelun varsinaisella peliajalla nähtiin jokaisessa erässä kaksi maalia. Stars siirtyi avauserässä johtoon. Toisessa erässä Ducks karkasi edelle, kuten päätöserässäkin, mutta Stars onnistui nousemaan aina tasoihin. Viimeisen maalin otteluun iski kotijoukkue, joka ratkaisi ottelun jatkoajan ensimmäisellä minuutilla.

Starsin sankariksi nousi kanadalaispuolustaja Thomas Harley, joka pelaa todellista läpimurtokautta. Harley niittasi jatkoajalla kauden kymmenen osumansa ja iski koko otteluun 1+1 tehot.

Harley oli tekemässä kolmannessa erässä esityötä Miro Heiskasen 3-3 -tasoitusmaaliin. Heiskanen palasi kolmen viikon tauolta takaisin kaukaloon ja pelasi heti yli 25 minuuttia ottelussa tapansa mukaisesti. Muista Starsin maaleista vastasivat kesän hankinnat Craig Smith ja Matt Duchene. Jake Oettinger koppasi yhteensä 18 kiekkoa voiton eteen.

Ducksin maalilla John Gibson oli tärkeänä palasena torjumassa pistettä vieraille, sillä yhdysvaltalaismaalivahti torjui yhteensä 40 kiekkoa.

Suomalaisittain Ducksista saatiin hienoja uutisia, kun pitkään NHL:ssä pyörinyt Urho Vaakanainen iski uransa avausmaalin. Ottelussa reilut 24 minuuttia peliaikaa saanut puolustaja vastasi Ducksin 1-1 -tasoitusmaalista avauserässä.  Ottelu oli entisen ykköskierroksen varauksen uran 108. NHL:ssä.

Ducksin muista maaleista vastasivat Troy Terry ja Jakob Silfverberg.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL