Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Patasydän sykkii! – Pelicansin lento pysähtyi turbiiniin

Porin Ässien Will Graber onnistui maalinteossa.
AOP

Liigassa pelattiin keskiviikkona yhteensä viiden ottelun kierros. Yksi kierroksen kärkikamppailuista käytiin Porin Isomäessä, kun Ässät isännöi hurjassa nousukiidossa lentävää Lahden Pelicansia. Todella tiukassa kamppailussa ratkaisu saatiin selville vasta päästöerässä.

Jere Härkälän valmentama Porin Ässät teki melkoisen tempun Liiga-kierroksella keskiviikkona. Ässät onnistui pysäyttämään Tommi Niemelän valmentaman Lahden Pelicansin voittoputken. Ässät kaatoi kotiyleisönsä edessä kahdeksan ottelun voittoputkessa lentäneen Pelicansin 2-1 -lukemin. Voitto oli porilaisille kolmas neljään edelliseen kamppailuun.

Illan kierroksen jälkeen Ässät pitää Liigassa hallussaan yhdeksättä sijaa 62 pisteellä. Pelicans taistelee kotiedusta puolivälieriin. Lahtelaiset ovat sarjassa viidentenä vain kaksi pistettä neljäntenä olevaa Helsingin IFK:ta perässä ja kolme pistettä kolmantena olevan Mikkelin Jukurien takana.

Niemelän valmentama Pelicans sai keskiviikon otteluun vahvan alun, sillä joukkueen tähtihyökkääjä Ryan Lasch vei vieraat johtoon vain reilun kahden peliminuutin jälkeen. Toisessa erässä Ässät nousi tasoihin, kun Kasperi Ojantakanen tasoitti ottelun kauden viidennellä maalillaan.

Toisessa erässä Pelicans pääsi yrittämään kolmesti johtomaalintekoa ylivoimalla, mutta kolmanteen erään lähdettiin 1-1 -tasalukemista.

Eron kahden joukkueen välille teki lopulta kotijoukkueen yhdysvaltalaishyökkääjä Will Graber, joka ohjasi voittomaalin kolmannen erän puolivälissä. Graberille osuma oli kauden ensimmäinen ja Liiga-uran seitsemäs.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga