Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadalaistähti myöntää NHL:ssä olevan faktan – ”Me tiedämme sen…”

Winnipeg Jetsin päävalmentaja Rick Bowness.
AOP

NHL:n tämän hetken kuumin joukkue on läntisen konferenssin kärkisijoista taisteleva Winnipeg Jets. Jets otti jälleen voiton todella tylyn kotiesityksen jälkeen kaatamalla Columbus Blue Jacketsin. Jetsin pisteputki alkaa olla jo äärettömän pitkä ja mikäli se kasvaa vielä reilusti pidemmäksi voidaan Jetsistä alkaa puhumaan mestarisuosikkina.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets käynnisti tämän viikon ottelunsa komealla tavalla kotiyleisönsä edessä. Jets kaatoi todella vahvalla näytöksellä Columbus Blue Jacketsin. Jets oli Pascal Vincentin valmentamaa joukkuetta vahvempi 5-0 -lukemin.

Joukkueen voittoputki on seitsemän ottelun mittainen ja pisteputki nyt 13 ottelua. Edellinen tappio varsinaisella peliajalla on nähty sarjan heikointa joukkuetta eli San Jose Sharksia vastaan joulukuun alussa.

Kotijoukkueen ykköstähti oli tehot 2+1 iskenyt kanadalaishyökkääjä Cole Perfetti. Muista maaleista vastasivat Josh Morrissey, Brenden Dillon ja Gabriel Vilardi. Kapteeni Adam Lowry syötti ottelussa kaksi maalia. Connor Hellebuyck torjui ottelussa 29 kertaa nollapelin eteen. Nollapelejä yhdysvaltalaisella on kasassa kaksi tällä kaudella ja koko uralla 34 kappaletta.

– Minusta jokainen jätkä tässä kopissa on kiinnostunut vain voittamisesta ja keskittynyt tekemään asioita oikein. NHL:ssä ei voi tulla yhtään ohi-iltaa ja me tiedämme sen. Totta kai, kun olemme kärjessä, niin vastustajat pyrkii pistämään parastaan meitä vastaan, kertasi pisterohmu Perfetti.

Jetsin puolustaminen on ollut jäätävällä tasolla viimeisen kymmenen ottelun ajan, sillä yhdessäkään ottelussa joukkuetta vastaan ei ole tehty kahta maalia enempää.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL