Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Keskisessä divisioonassa edetään tutussa komennossa!

Dallas Stars juhlii voittoa ja Roope Hintzin maalia.
AOP

NHL:ssä lähdettiin joulutauolle sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. NHL:ssä palataan kaukaloon keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa 14 ottelun kierroksella, eli lähes kaikki 32 joukkuetta ovat tulessa. NHL:ssä viime kauden Stanley Cup -mestari tuli läntisestä konferenssista. Keskisen divisioonan kärkijoukkue Dallas Stars pelasi aina konferenssifinaaleissa, mutta ei onnistunut selvittämään tietään Stanley Cup -finaaleihin.

NHL:ssä odotettiin suuria muutoksia pudotuspelijoukkueisiin, kun runkosarja lyötiin käyntiin. Normaalisti noin kolmesta kuuteen joukkuetta vaihtuu pudotuspeleissä kahden kauden välillä eikä tämäkään kausi merkittävää muutosta ole tuomassa.

NHL:n läntisen konferenssin Keskinen divisioona on yksi koko sarjan kovimmista. Vuodesta toiseen Keskisen divisioonan joukkueet luovat kovan haasteen kaikille muille.

Jouluun mennessä divisioonaa dominoivat viime kausilta tutut joukkueet, kun Dallas Stars johtaa divisioonaa ja Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche on toisena. Viime kaudella Avalanche voitti divisioonan, mutta tippui jatkosta heti ensimmäisellä kierroksella Pete DeBoerin valmentaman Starsin edetessä konferenssifinaaleihin.

Stars on pelannut Avalanchea kaksi ottelua vähemmän, mutta siitä huolimatta joukkueet ovat tasapisteissä kärkisijalla. Kolmantena divisioonassa on Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets pisteen päässä kärkikaksikosta. Andrew Brunetten valmentama Nashville Predators on isoksi yllätykseksi neljäntenä. Predatorsin lisäksi St. Louis Blues, Arizona Coyotes ja Minnesota Wild ovat vielä pudotuspelitaistelussa mukana. Chicago Blackhawks taistelee NHL:n varaustilaisuuden ykkösvarauksesta tälläkin kaudella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL