Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n venäläistähdeltä hurja ilta!

Columbus Blue Jacketsin Kirill Marchenko iski hattutempun Buffalo Sabresia vastaan.
AOP

NHL:ssä nähtiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa melkoiset maalijuhlat, kun Buffalo Sabres isännöi Columbus Blue Jacketsia. Ottelussa taottiin yhteensä 13 maalia, kun vierasjoukkue haki kaksi pistettä matkaansa. Blue Jacketsin venäläistähdet olivat jälleen hurjassa vireessä.

Pascal Vincentin valmentama Columbus Blue Jackets nappasi todella maukkaan vierasvoiton NHL:ssä. Blue Jackets kaatoi vieraskaukalossa Buffalo Sabresin. Blue Jackets oli Don Granaton valmentamaa Sabresia vahvempi hurjin 9-4 -lukemin.

Blue Jacketsilta löytyi yhteensä yhdeksän pelaajaa, jotka iskivät vähintään kaksi tehopistettä otteluun. Hattutempun ottelussa onnistui iskemään maalitykki Kirill Marchenko. Kolmen tehopisteen illassa onnistui myös tähtihyökkääjä Johnny Gaudreau, jolla on tämän kauden jälkeen vielä viisi vuotta sopimusta Blue Jacketsiin jäljellä.

Daniil Tarasov pelasi erinomaisen ottelun vieraiden maalilla torjuen 25 kertaa. Tarasoville maalin kotijoukkueen osalta onnistuivat iskemään Kyle Okposo, Rasmus Dahlin, Tage Thompson ja Dylan Cozens. Cozens ja Dahlin iskivät 1+1 tehot, Casey Mittelstadt syötti kaksi maalia.

Devon Levi aloitti Sabresin maalilla ottelun, mutta vaihdettiin pois neljän päästetyn maalin jälkeen. Ukko-Pekka Luukkonen pelasi ottelun loppuun ja torjui 11 kertaa päästäen viisi maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL