Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n dynastiajoukkueelta myrskyvaroitus!

St. Louis Blues taipui Nick Paulin edustamalle Tampa Bay Lightningille selvin lukemin.
AOP

NHL:ssä tiukasti pudotuspelipaikoista taisteleva Tampa Bay Lightning palasi pitkältä vieraskiertueelta takaisin kotikaukaloon. Kotipelissään Lightning sai vieraita NHL:n läntisen konferenssin Keskisestä divisioonasta, kun vastikään valmentajaa vaihtanut St. Louis Blues asettui vastaan. Ottelu oli varsin yksipuolinen näytös keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning palasi voittojen tielle todella makealla kotivoitolla. Lightning murskasi kotiyleisönsä edessä St. Louis Bluesin ja nappasi jo viidennen voiton kahdeksaan edelliseen otteluun. Lightning oli Drew Bannisterin valmennukseen siirtynyttä joukkuetta vastaan vahvempi selvin lukemin 6-1.

Lightningin ykköstähti ottelussa oli kaksi maalia laukonut Nikita Kucherov ja kolmen tehopisteen iltaa viettäneet Steven Stamkos sekä Nick Paul. Stamkos syötti kolme maalia ja Paul iski tehot 1+2. Lightningin kenttäpelaajista vain kolme jäi tehotilastossa lukemaan +0. Kovimman tehotilaston keräsi puolustaja Haydn Fleury, joka oli jäällä Lightningin neljän maalin aikana ja keräsi lukeman +4.

Andrei Vasilevskiy torjui 28 kertaa Lightningin maalilla. Vasilevskiy kävi syksyllä selkäleikkauksessa ja on palannut erinomaisessa vireessä takaisin NHL-kaukaloihin. Venäläiselle tähdelle maalinteossa onnistui vain Bluesin puolustaja Justin Faulk. Bluesin maalilla Jordan Binnington aloitti maalilla ja torjui 18 kertaa päästäen viisi maalia. Joel Hofer pelasi ottelun loppuun ja torjui yhdeksän kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL