Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mikael Granlund jälleen pahanteossa! – San Joselle voitto

San Jose Sharksin Mikael Granlund.
AOP

NHL:ssä runkosarjan karmaisevalla tappioputkella aloittanut San Jose Sharks on nostanut viime viikkoina päätään. Sharks on onnistunut ottamaan reilusti voittoja viime aikoina ja noussut NHL:n sarjataulukon viimeiseltä paikalta ylöspäin. Sharks palasi pitkältä vieraskiertueelta kotiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa ja nappasi maukkaan voiton pudotuspeleihin tyrkyllä olevasta Winnipeg Jetsistä.

David Quinnin valmentama San Jose Sharks nappasi jälleen voiton NHL:ssä. Sharks otti kauden yhdeksännen voiton, kun Winnipeg Jets kaatui kotiyleisön edessä. Sharks oli Rick Bownessin valmentamaa joukkuetta vahvempi lukemin 2-1.

Sharks on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa pisteputkessa. Sharks on pisteputken aikana ottanut kolme voittoa. Ainut tappio on hallitsevaa Stanley Cup -mestaria Vegas Golden Knightsia vastaan ja sekin tuli rangaistuslaukauskilpailun jälkeen.

Sharks on pelannut todella vahvasti aina marraskuun lopulta alkaen. Yhdeksään otteluun joukkue on napannut kuusi voittoa ja menettänyt pisteet vain kahdesti.

Jetsiä vastaan Sharksilta maalinteon aloitti Justin Bailey avauserässä. Sharksia urallaan edustanut puolustaja Brenden Dillon tasoitti ottelun vielä ennen toista erää.

Ottelun ratkaisu nähtiin vain vajaat viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä, kun ruotsalaislupaus William Eklund laukoi ylivoimalla voittomaalin. Eklundin kauden seitsemänteen osumaan esityön teki Mikael Granlund sekä Anthony Duclair. Granlund on syöttänyt tällä kaudella jo 16 osumaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL