Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n floppihankinta loukkaantui! – Sivussa jopa kuukausia

Toronto Maple Leafsia edustava John Klingberg loukkaantui.
AOP

Yksi NHL:n suurimmista mestarisuosikeista on Toronto Maple Leafs. Maple Leafs on aloittanut runkosarjan tällä kaudella vahvasti. Joukkueella on kasassa 17 pelatun ottelun jälkeen kymmenen voittoa ja yhteensä 22 pistettä. Tällä hetkellä kestomenestyjä pitää hallussaan Atlantin divisioonassa neljättä sijaa, mutta joukkueella on reilusti vähemmän pelejä kuin muilla.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs on tiukassa paikassa. Joukkueeseen tuli kesällä uusi GM, kun Brad Treliving täytti Kyle Dubasin jättämän aukon. Dubas jatkoi matkaansa Yhdysvaltain teräskaupunkiin eli Pittsburghiin.

Treliving teki kesällä merkittäviä hankintoja. Kokenut GM kiinnitti vuoden mittaisilla sopimuksilla joukkueeseen hyökkääjät Max Domin sekä Tyler Bertuzzin sekä puolustaja John Klingbergin. Ruotsalaispuolustaja Klingbergistä odotettiin kiekollista ykköspuolustajaa joukkueeseen Morgan Reillyn rinnalle, mutta reilulla 4,1 miljoonan palkalla operoiva puolustaja on ollut melko suuri pettymys.

Göteborgissa syntynyt oikealta laukova puolustaja on pelannut NHL:ssä tällä kaudella 14 ottelua ja syöttänyt yhteensä viisi maalia. Viime kaudella Minnesota Wildin ja Anaheim Ducksin riveissä syntyi 67 otteluun yhteensä kymmenen maalia ja 33 tehopistettä. Dallas Starsissa uransa ensimmäisen vuodet pelannut Klingberg on parhaalla kaudellaan iskenyt 67 pistettä yhteensä runkosarjaan.

Klingberg on ollut sivussa viime aikoina loukkaantumisen takia Maple Leafsin kokoonpanosta. Tuoreiden tietojen mukaan puolustaja on asetettu pitkäaikaisesti loukkaantuneiden pelaajien listalle ja paluu peleihin tapahtuu aikaisintaan joulukuun puolessa välissä. Klingberg saattaa tarvita vaivaansa leikkaushoitoa, mikä tarkoittaa samalla pidempää toipumisaikaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL