Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Montrealin maalintekijä positiivisena – ”Kukaan ei luovuttanut…”

Montreal Canadiensin Michael Pezzetta onnistui maalinteossa.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Tampa Bay Lightning palasi voittojen tielle Kanadan kiertueella. Lightning kaatoi kesän 2021 Stanley Cup -finaalivastustajansa Montreal Canadiensin vieraskaukalossa ylivoimaisen esityksen päätteeksi. Canadiens on hävinnyt neljä ottelua putkeen NHL:ssä vahvan alun jälkeen.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning palasi voittojen tielle. Lightning kaatoi vieraissa Montreal Canadiensin. Lightning oli Martin St. Louisin valmentamaa Canadiensia parempi lukemin 5-3. Lightning venytti voitollaan pisteputken kolmen ottelun mittaiseksi.

Ottelu alkoi Canadiensin kannalta todella heikosti, sillä Lightning osui ensimmäiseen 13 minuuttiin neljästi ja pommitti Jake Allenin vaihtoon. Allen torjui viisi kertaa. Sam Montembeault sai tililleen 22 torjuntaa ja päästi yhden maalin loppupelin aikana.

Canadiensin maalit syntyivät kolmannessa erässä, kun Nick Suzuki iski kauden neljännellään kavennuksen 4-1’n ja Michael Pezzetta toi hetkeä myöhemmin Canadiensin kahden maalin päähän. Maali oli Pezzettan kauden ensimmäinen.

– En usko, että meidän pukukopissa olisi yhtään luovuttajaa. Tässä ottelussa kukaan ei luovuttanut avauserän jälkeen, kun olemme ennenkin olleet maaleja perässä. Kaikki haluavat yrittää kaikkensa, jotta päästäisiin peliin vielä mukaan. Se on hienoa meidän joukkueessa, että kaikki ovat valmiita tekemään töitä toistensa eteen, kertoi Pezzetta.

Lightning sinetöi ottelun reilut kaksi minuuttia ennen päätöstä, mutta Christian Dvorak kaunisteli lukemia viimeisellä minuutilla. Maali oli Dvorakille Pezzettan tavoin kauden ensimmäinen osuma.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL