Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n alkukauden yllätysjoukkue järjesti maalijuhlat! – Suomalaistähti kärsijänä

Philadelphia Flyersin Bobby Brink ja Buffalo Sabresin Owen Power.
AOP

NHL:ssä vahvaa alkukautta pelannut Philadelphia Flyers palasi voittojen tielle lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Flyers haki todella maukkaan vierasvoiton Buffalo Sabresia vastaan ottaen jo kauden viidennen voittonsa runkosarjassa. Joukkueesta löytyi jokaiselle maalille eri tekijä.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers nosti koko kauden pistemääränsä NHL:ssä jo 11 pisteeseen. Flyers kaatoi Don Granaton valmentaman Buffalo Sabresin vieraissa tylysti lukemin 5-1.

Flyers on napannut alkukauden 11 otteluun nyt viisi voittoa ja jäänyt pisteittä myös viisi kertaa. Flyersilla on koossa yksi piste enemmän kuin Sabresilla, joka on voittanut myös viisi ottelua, mutta hävinnyt kuudesti varsinaisella peliajalla.

Flyersilta kahden tehopisteen iltaa viettivät laitahyökkääjät Bobby Brink ja Joel Farabee. Brink iski ottelussa 1+1 tehot ja Farabee syötti kaksi vieraiden maalia. Joukkueen maalilla Samuel Ersson pelasi vahvasti torjuen voiton eteen yhteensä 21 kertaa.

Sabresin ottelun ainoasta maalista vastasi suomalaispuolustaja Henri Jokiharju, jolle maali oli kauden ensimmäinen. Jokiharju iski 4-1 -kavennuksen kolmannen erän alussa. Vahvaa kautta pelaava Ukko-Pekka Luukkonen oli ottelussa hieman heikossa vireessä. Suomalaiselle kertyi vain 14 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL