Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n maalitykki kehui ketjukaveria! – ”Hän teki erinomaisen pelin…”

Anaheim Ducks juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä tähän kauteen uudessa valmennuksessa lähtenyt Anaheim Ducks on äitynyt loka-marraskuun vaihteessa kovaan iskuun. Ducks venytti voittoputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi kaatamalla toisen NHL:n läntisen konferenssin heittopusseista eli Arizona Coyotesin jatkoajalle venyneessä ottelussa.

Greg Croninin valmentama Anaheim Ducks nappasi jo NHL:n runkosarjan kuudennen voiton. Ducks on napannut kuusi voittoa kymmeneen otteluun. Kaliforniasta tuleva joukkue on hurjassa viiden ottelun voittoputkessa.

Ducks kaatoi torstain vastaisena yönä Suomen aikaa Andre Tourignyn valmentaman Arizona Coyotesin 4-3 -lukemin.

Voittomaali syntyi jatkoajan neljännellä minuutilla. Voittomaalista vastasi kanadalaishyökkääjä Troy Terry, joka viimeisteli ottelussa tehot 3+1.

Terry iski maalin Mason McTavishin eriomaisesta esityöstä ohi tshekkimaalivahti Karel Vejmelkan.

– Minä kuvittelin, että McTavish pelaa kiekon takaisin omaan päähän, mutta lopulta tilanne kääntyikin niin, että hän teki erinomaisen pelin, josta sai tehdä maalin, kehui Terry.

Terryn iskemä hattutemppu oli Ducksin tämän kauden kolmas hattutemppu. Aiemmista on vastannut Frank Vatrano, joka johtaa NHL:n maalipörssiä.

Ottelun avauserässä nähtiin yhteensä neljä osumaa, kun Ducks karkasi johtoon, mutta Coyotes nousi 2-2 -tasatilanteeseen. Toisessa erässä Coyotes siirtyi johtoon, mutta kolmannen erän viidennellä minuutilla Ducks tuli ottelussa tasoihin.

Avauserän kulusta päävalmentaja Cronin ei ollut tyytyväinen.

– Se on kaikista pahinta, jos pääset kahden maalin johtoon ja kuvittelet, että: ”Okei, tämähän on helppoa”, manasi Cronin.

Cronin antoi huimasti kehuja myös vastustajalle, joka on ollut äärimmäisen hyvä heti alkukaudesta.

– Tapa miten Coyotes pelaa on sellainen, että jos et ole valmiina, niin he saavat paljon paikkoja. Nyt avauserässä kävi niin. Olimme onnekkaita, kun he eivät tehneet enempää maaleja.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL