Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

NHL

NHL:n ruotsalaistähti ilmiliekeissä! – Uran toinen hattutemppu

Elias Pettersson
AOP

NHL:ssä pelattiin kaksi ottelua, joista kumpikin pelattiin Kanadan puolella. Vancouver Canucks isännöi omassa kotiottelussaan Nashville Predatorsia, joka siirtyi tälle kaudelle uuteen valmennukseen. Canucks on aloittanut kautensa erinomaisesti, sillä joukkue on onnistunut voittamaan jo kuusi kamppailua yhdeksään otteluun.

Rick Tocchettin valmentama Vancouver Canucks jatkoi vahvaa alkukauttaan kaatamalla kotiyleisönsä edessä Nashville Predatorsin. Canucks kaatoi Andrew Brunetten valmennukseen siirtyneen Predatorsin tylysti 5-2 -lukemin toisen ja kolmannen erän maaleilla.

Voitto oli Canucksin kuudes yhdeksään otteluun. Predatorsilla on yhdeksään otteluun neljä voittoa.

Ottelun avauserässä Canucks aloitti maalinteon, mutta erän viimeisen neljän minuutin aikana vieraat osuivat 30 sekunnin sisään kahdesti. Toisessa erässä Canucks tasoitti heti ensimmäisellä minuutilla pelin ja siirtyi erän lopulla johtoon. Päätöserässä kotijoukkue pääsi naulaamaan vielä kaksi osumaa, joista jälkimmäinen syntyi 4-2 -tilanteessa tyhjiin.

Canucksin ykköstähti ottelussa oli ruotsalaissentteri Elias Pettersson. Pettersson iski uransa toisen hattutempun. Uran aiempi hattutemppu on tammikuulta 2019. Pettersson on koko NHL:n pistepörssissä toisena New Jersey Devilsin Jack Hughesin jälkeen. Petterssonilla on koossa viisi maalia ja yhteensä 16 tehopistettä.

– Olen todella iloinen tästä voitosta. Hieno tehdä hattutemppu, vaikka kolmas maali olikin vähän helppo, kun sai tyhjiin laukoa. Minusta itseluottamus on iso asia tässä hommassa. Kun et pelaa parasta peliäsi, niin kuin me tänään, niin ottelut vaan kääntyvät, kertasi ruotsalainen.

Canucksin kapteeni, tähtipuolustaja Quinn Hughes syötti ottelussa kolme maalia ja Thatcher Demko torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 27 kertaa. Anthony Beauvillier keräsi kaksi syöttöpistettä.