Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Yön NHL-kierroksella todellinen maalikimara – Suomalaistähti hurjassa iskussa!

Erik Haula
AOP

Erik Haula oli ilmiliekeissä viime yön NHL-kierroksella. Porilaislähtöinen hyökkääjä mätti kaksi maalia, kun hänen edustamansa New Jersey Devils kairasi voiton Buffalo Sabresista.

Erik Haula oli joukkueensa suurin sankari perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun New Jersey Devils taisteli Buffalo Sabresista 5-4 voiton värikkäiden vaiheiden jälkeen. Devilsin kolmosketjun laidalla pelannut Haula teki joukkueelleen kaksi maalia ja myös voittomaali kirjattiin porilaisen nimiin.

Ottelun avauserä oli erittäin vauhdikasta jääkiekkoa. John Jason Peterka vei Sabresin johtoon ensimmäisten minuuttien aikana ennen Alexander Holtzin tasoitusta. Tage Thompson ja Jesper Bratt osuivat niin ikään joukkueilleen, joten ensimmäistä erätaukoa lähdettiin viettämään 2-2 tasatilanteessa.

Eric Comrie vaihdettiin pois Sabresin maalinsuulta toisen erän puolivälin kohdalla ja hänen tilalleen luisteli Ukko-Pekka Luukkonen. Haula uopotti limpun suomalaisvahdin taakse alivoimalla ajassa 33:47. Rasmus Dahlin toi Sabresin jälleen rinnalle ennen erän päättymistä.

Devilsin ylivoima tuotti tulosta päätöserän alussa Jack Hughesin tehtyä isäntien neljännen maalin. Sitkeästi taistellut Sabres nousi vielä mukaan Dylan Cozensin maalilla, mutta Haula sinetöi pelin iskemällä illan toisensa ajassa 54:17.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL