Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä jättimäinen pelikielto!

Ottawa Senatorsin Shane Pinto.
AOP

NHL:ssä on jaettu vuosiin merkittävin pelikielto. Ottawa Senatorsia edustava yhdysvaltalaishyökkääjä Shane Pinto on asetettu puoleksi runkosarjaksi pelikieltoon. Pinto rikkoi NHL:n vedonlyöntisääntöä. Yhdysvaltainen on harrastanut netissä vedonlyöntiä, jonka vedonlyöntiyhtiö reagoi. Tiettävästi sopupelaamista ei ole ollut kyseessä.

Ottawa Senatorsin yhdysvaltalaishyökkääjä Shane Pinto on asetettu NHL:n toimesta jättimäiseen pelikieltoon. Pinto on saanut 41 ottelun mittaisen pelikiellon.

Syynä on urheiluvedonlyönti. Pinto ei ole todistetusti lyönyt vetoa NHL-otteluista.

– Haluan pyytää anteeksi NHL:ltä, Senatorsin organisaatiolta ja pelikavereilta tätä tapahtumaa. Otan täyden vastuun teoistani ja jatkossa keskityn täysillä päästäkseni takaisin jäälle joukkueeni kanssa, kommentoi hyökkääjä tiedotteessa.

Pintolla ei ole tällä hetkellä sopimusta Senatorsin kanssa. Senatorsin palkkakattotilanne on niin tiukka, että hyökkääjälle organisaatio ei ole saanut tehtyä sopimusta.

Mikäli rajoitettuna vapaana agenttina oleva Pinto ei tee joulukuun ensimmäiseen päivään mennessä sopimusta, niin hän ei tule NHL:ssä tällä kaudella pelaamaan eikä pelikielto pääse käynnistymään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL