Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dallas jäi ensimmäistä kertaa pisteittä! – Toronton huippulupaukselta jälleen erinomainen esitys

Floridan Eetu Luostarinen ja Toronton maalivahti Joseph Woll.
AOP

NHL:ssä vahvasti kautensa aloittanut Dallas Stars hävisi toista kertaa kuuteen otteluun ja jäi ensimmäistä kertaa pisteittä perjantain vastaisena yönä. Stars kärsi kotitappion vahvaa alkukautta niin ikään pelaavaa Toronto Maple Leafsia vastaan. Maple Leafsin voiton takana oli tuttu sankari.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs nappasi jo kauden viidennen voittonsa seitsemään kamppailuun. Maple Leafs haki isot vieraspisteet Pete DeBoerin valmentaman Dallas Starsin vieraista. Maple Leafs oli ottelussa 4-1 -lukemin parempi.

Maple Leafs aloitti maalinteon avauserässä, kun ottelussa tehot 1+1 tehnyt kanadalaispuolustaja Morgan Reilly sivalsi 1-0 -osuman. Toisen erän puolivälissä Stars nousi tasoihin, mutta päätöserään lähdettiin 2-1 -vierasjohdosta.

Kolmannessa erässä Maple Leafs karkasi reilun viiden minuutin jälkeen kahden maalin johtoon. Loppulukemat sinetöitiin tyhjiin vain 11 sekuntia ennen loppua.

Maple Leafsin maalilla Joseph Woll jatkoi vahvoja otteitaan. Woll torjui jo toisen vierasvoiton tällä viikolla ja tarvitsi siihen yhteensä 31 torjuntaa. Woll valittiin ottelun kakkostähdeksi.

Reillyn lisäksi vierailta maalinteossa onnistuivat Mitch Marner, Tyler Bertuzzi ja tyhjiin osunut kapteeni John Tavares. Auston Matthews syötti ottelussa yhden maalin.

Starsin ainoasta maalista vastasi voimahyökkääjä Mason Marchment. Scott Wedgewood torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 20 kertaa. Suomalaiset eivät saaneet tehomerkintöjä. Miro Heiskanen pelasi reilut 26 minuuttia ollen ainut Starsin pelaaja, joka sai yli 20 minuutin peliajan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL