Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ottawan päävalmentaja suitsi maalivahtiaan – ”Täytyy olla parempi…”

Ottawa Senatorsin maalivahti Anton Forsberg.
AOP

NHL:n jättimäisellä 16 ottelun kierroksella nähtiin heti alkuillasta loistava suomalaisonnistuminen. Buffalo Sabres palasi voittojen tielle, kun joukkue kaatoi vieraskaukalossa vahvasti kauden aloittaneen Ottawa Senatorsin. Sabresin voitossa suomalaismaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen aloitti ensimmäistä kertaa tällä kaudella joukkueen maalilla ja nappasi heti voiton tililleen.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres pyyhki tiistaisen tappion Montreal Canadiensia vastaan nopeasti mielestään ja palasi voittojen tielle.

Sabres kaatoi D.J. Smithin valmentaman Ottawa Senatorsin vieraissa tylyin 6-4 -lukemin ja nappasi kauden kolmannen voiton seitsemään kamppailuun.

Senators on voittanut kuudesta ensimmäisestä pelistä kolme. Joukkue on nyt kahden ottelun tappioputkessa.

Ottelu lähti kotijoukkueen osalta nihkeästi liikkeelle, sillä kahteen ensimmäiseen erään Sabres iski otteluun viisi maalia ja pommitti ruotsalaismaalivahti Anton Forsbergin vaihtopenkille. Forsberg torjui ottelussa yhteensä 18 kertaa. Joonas Korpisalo pelasi kolmannen erän ja otti viisi koppia.

– Tietysti haluat enemmän maalivahdilta. Täytyy olla parempi maalinsuulla. Toki, jotkut vedot ovat ohjattuja tai sitten eivät ole. Joskus maalivahti ei yksinkertaisesti näe kiekkoa eikä sille voi mitään, mutta jos mietitään prosentin kautta tätä juttua, niin täytyy vaatia parempaa Forsbergilta. Hän on ollut erinomainen alkukaudesta ja joskus kaikille tulee heikompia otteluita. Hän tulee kyllä takaisin, kertasi Senatorsin päävalmentaja Smith ottelun jälkeen.

Senatorsilta maalinteossa onnistuivat Josh Norris, Jakob Chychrun ja tehot 1+1 iskeneet Vladimir Tarasenko sekä Mathieu Joseph. Sabresin maalilla Ukko-Pekka Luukkonen torjui kauden ensimmäisestä ottelustaan heti voiton ja tarvitsi siihen 34 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL